7. lip 2011.

E3: Najavljena igra The Adventures of Tintin

Ubisoft je danas najavio objavljivanje igre The Adventures of Tintin: The Game. Ovo ostvarenje zasnovano je na filmu koji je trenutno u produkciji, The Adventures of Tintin, a koji režira Steven Spielberg i čiji su producenti Steven Spielberg, Peter Jackson i Kathleen Kennedy. The Adventures of Tintin: The Game razvija studio Ubisoft Montpellier, a igra se očekuje krajem godine.








The Adventures of Tintin: The Game je akciona-avantura koja će odvesti igrače na divno putovanje kroz Tintinov svet. Heroj i pronicljivi reporter iz Hergé-ovog stripa pokazaće igraču zanimljiva mesta iz filma, poput broda kapetana Archibalda Haddocka po imenu "the Karaboudjan" ili egzotičnog grada "Bagghar", ali i oživeti klasične trenutke iz stripova The Crab with the Golden Claws, The Secret of the Unicorn ili Red Rackham’s Treasure.




Igrači će moći da nastave avanture iz filma samostalno ili sa društvom, u jednom od tri različita vida igranja. Kampanja za jednog igrača nudi jedinstven spoj avanture, akcije i borbe. Takođe su prisutni egzotični elementi igračke mehanike, poput pilotiranja ili mačevanja.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Ma biće još jedna igra po filmu i nešto ne mislim da će i film biti dobar.:(
    Nije vezano za igru ali mislim da je stil u kome su uradili film baš odvratan! Pogledajte:
    http://bitcast-a.v1.lhr1.bitgravity.com/slashfilm/wp/wp-content/images/tintin-thompson.jpg
    Neko je rekao da stil liči na onu jezivu sliku Super Marija sa realistično urađenom kožom i meni baš tako izgleda. Trebalo je da naprave ili staromodni animirani film, ili CGI ali baš u stilu stripa i crtane serije ili normalan igrani film. Ovo izgleda totalno promašeno!

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!