24. lip 2011.

Objavljena igra Proun, cena po izboru kupca!

Joost van Dongen je danas objavio svoju apstraktnu trkačku igru Proun, a cenu prilikom kupovine možete da odaberete sami. Igru možete i da uzmete besplatno, ali onda nećete dobiti bonus stazu koja je rezervisana samo za one koji autoru daju bar nešto novca. Ne znam za vas, ali meni se igra veoma dopada jer podseća na prastare arkade sa automata, iz vremena kad je grafika bila na nivou žičanih modela bez tekstura... samo izgleda lepše.



Igra se može kupiti na zvaničnom sajtu, a donosi 5 staza, 4 brzine, takmičenje 2-4 igrača na podeljenom ekranu, tabelu rezultata na internetu, trkanje protiv sopstvenih "duhova" i još mnogo toga.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Posto obozavam Speedx igru na telefonu koja je na ovaj fazon podrzacu lika i kupiti igru samo dok se natjeram do banke da odem :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Treba obratiti pažnju da svi dobiju mejlom besplatan link (oko 60ak MB), a samo kupci naknadno dobiju još jedan mejl sa download linkom za plaćenu verziju (oko 74MB čini mi se) koji važi dve sedmice - pa pazite koju verziju skidate ako ste već platili igru.

    OdgovoriIzbriši
  3. Download link za kupce se dobija odmah nakon placanja, na stranici sa potvdrom i brojem porudzbine.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja sam je kupio taman sam imao 2e na racunu :D nadam se samo da ce biti dosta custom mapa ali zbog malo komplikovanije kreacije istih malo sam skeptican.

    OdgovoriIzbriši
  5. I igra trenutno nije igriva, tj. moze da se odigra staza ali kad krene ucitavanje rezultata zablokira jer su servri pali. :(

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!