3. lip 2011.

Prey 2, novi video

Bethesda Softworks i Human Head Studios objavili su novi video snimak iz igre Prey 2. Kilijan Semjuels, protagonista ovog naslova, nekada je bio šerif u mirnom američkom gradiću. Sve se promenilo jednog dana, kada su došli posetioci iz svemira. Kilijan je otet, te primoran da radi kao lovac na ucene na planeti Egzodus. U jednom trenutku, otkriće da njegovu rodnu grudu očekuje nešto loše, te odlučiti da stane na put zaverenicima.Za: ako izuzmemo prvih 30 sekundi (koji olako mogu da izazovu napad), trejler je interesantno režiran, a milozvučni glas Johnny Cash-a čini ga boljim nego što jeste. Protiv: iz snimka se vide naznake QTE-ova i borbe koja se zasniva na hvatanju zaklona. No, još uvek je previše rano za bilo šta sem nagađanja.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

 1. Meni ova igra deluje veoma zanimljivo.;) Ono što sam pročitao u najavama zvuči sjajno. Atmosfera inspirisana Blade Runnerom, RPG elementi, ogromni nivoi, stealth, izbori, više načina na koji može da se reši svaki problem... Na šta li me to podseća?:D Pa još na sve to dodajte parkur kao u Mirrors Edge.;)

  OdgovoriIzbriši
 2. Deluje zanimljivo,mada prilicno drugacije nego prethodnik.

  OdgovoriIzbriši
 3. Stvarno dobro izreziran trejler, osim vec pomenutih 30 sekundi :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Jesam li ja to upravo gledao trejler za neki visokobudzetni filmi ili... !? :D

  OdgovoriIzbriši
 5. Lijep trailer. Jedan od boljih koje sam skoro vidjeo. Ali pošto se radi o igri urađenoj sa najmodernijom tehnologijom a ne nikobudžetnoj SF seriji možemo li da već jednom odbacimo ove potpuno humanoidne aliene koji izgledaju kao glumci u lošim kostimima?

  OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!