24. lip 2011.

Team Fortress 2 postao besplatan

Eto. Ako do sada niste kupili ovu izuzetnu igru, više i ne možete. Team Fortress 2 će od sada pa do kraja večnosti biti potpuno besplatan, a autori će ubirati prihode "samo" od prodaje predmeta u igri. Imajući u vidu da su ljudi spremni da plate pola (stare) cene igre za jedan kozmetički detalj u njoj, nije da će sedeti gladni.



To je video koji smo spomenuli pre neki dan. U okviru velikog osveženja, igra je postala besplatna, svaka klasa je dobila po jedan novi komplet opreme, a tu je i nova payload mapa po imenu Barnblitz. A sad idite i igrajte se.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 9:

  1. Mnogi igraci su ljuti jer suigru platili prije par dana. Valve je cjedio novac do posljenjeg trenutka.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ko se ljuti... :)A ti što su kupili pre par dana su u svakom slučaju budaletine, jer ko još kupuje Valve igru nekoliko dana pred letnju rasprodaju, gde će ta igra sigurno da bude na 75% sniženja.
    Ma daj, k`o što reče jedan Kinez sa Nbg, tu igru nije imao samo onaj ko nije čuo za Steam.

    OdgovoriIzbriši
  3. Arrrggghhhh, gde ćeš još i ovo na gomilčinu igara koje sam spremio za leto. Lakše malo, ostavite nešto i za kasnije, smak sveta tek za godinu dana ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Bice razlike izmedju premium(oni koji su kupili) i free naloga:
    http://www.teamfortress.com/freetoplay/faq.php

    OdgovoriIzbriši
  5. @dex: Sumnjam da su mnogi. To je četiri godine stara igra, prodaja na mesečnom nivou u ovom trenutku sigurno nije bila previše velika. Ali su zato glasni. :)

    @Batistuta: Videh to kasnije, al pravo da ti kažem, osim malecke torbe, sve drugo je krajnje na mestu. A čak ni torba nije toliko mala...

    OdgovoriIzbriši
  6. @dex To je kao kad bi se bunio zato sto si danas kupio hleb za 45 a sutra je taj isti hleb 25. OK, bezveze je ako je neko kupio bas pred objavu F2P, ali TF2 je vec nekoliko(MNOGO) puta bio na snizenju ispod 5eur.

    @Batistuta
    1. Napravis free nalog
    2. Kupis nesto(bilo sta) za 1eur
    3. Imas premium nalog
    4. ??????
    5. Profit!

    OdgovoriIzbriši
  7. Ma bezveze se bune, mada je glup taj nacin na koji su zamislili dobijanje tog premiuma. Sto kaze about, em imas isto kao oni sto su kupili igru, em si verovatno prosao mnooooogo jeftinije od njih.

    OdgovoriIzbriši
  8. ^^ Ne znam zbog čega je glup kad dobijaš sve isto kao i ovi što su kupili po full ceni :) U svakom slučaju, cena svake igre jednom mora pasti i uvek će biti ovih koji se bune...

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!