25. srp 2011.

Age of Empires Online, novi video

Evo jedne igre koja još nije ni završena, a već ću vam savetovati da je preskočite. Naime, Age of Empires Online zvanično će biti najveća igra u ovom serijalu do sada, ali zapravo je posredi besplatna internet-strategija u kojoj će biti dostupne samo dve civilizacije - Egipćani i Grci. Gde nestadoše svi ostali? Za njih morate da platite!Usput, ima li išta gore od "filmskog" promotivnog snimka koji helenske vojnike predstavlja kao gomilu varvara? Ti ljudi su razvodnjavali vino, za ime sveta, nisu jurišali okolo k'o pijani vikinzi. A bio je to tako dobar serijal, mislim da sam više vremena proveo uz Age of Kings nego uz Civ III i IV zajedno.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

 1. Vidio sam face tih Egipćana i odmah sam znao da ne želim ni pogledati taj trejler. MS natjera Ensemble da naprave nekakvu jadnu strategiju za njihovu konzolu, onda ih posle toga rasformiraju i sada su od AoE napravili ovo. Što ne propadnu već jednom.

  OdgovoriIzbriši
 2. Nisam znao da kad presečeš Egipćanina na pola umesto krvi lipti paradajz :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Od kakve li životinje u Egiptu dobijaju onolike šnicle?:D

  OdgovoriIzbriši
 4. Oh bože ovo postoji, ovo se pravi...odakle im tako sulude ideje. I još su pokrali 300 hahahahah.
  Da je 3D film sprdnja bilo bi super ali ovo je igra. I dalje sam u neverici.

  OdgovoriIzbriši
 5. @Mirko
  Kako od koje?? Pa od dinosaurusa! LOL  Inace, steta sto unistise tako dobar serijal... Legendarne AoE... jos legendarnije u multiplayeru!

  OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!