5. srp 2011.

Julski popust u virtuelnoj prodavnci Gamers Front

Shrapnel Games poznat je kućnim generalima kao proizvođač i izdavač sjajnih vojnih simulacija (a pogotovo poteznih igara). Njihova virtuelna prodavnica naziva se Gamers Front, a tokom celog jula nudi popust na dve igre, Air Assault Task Force (ProSIM) i Salvo! (SprueGames).

Air Assault Task Force simulacija je savremenog ratovanja, tačnije vazdušnih taktičkih sukoba. Kroz pet kampanja, igrač će zapovedati helikopterskim jedinicama u Vijetnamu, Somaliji i Avganistanu. Igra je dobila nov UI i poboljšani AI, a razvojni tim se kune da je pogodna i za početnike. Šta će, moraju to da naglase, s obzirom na to da je poznato da ProSIM pravi vojne simulatore koji se koriste u obuci širom sveta.

Salvo! je uzbudljiva potezna strategija na temu pomorskih bitaka od 17. do 19. veka. Prednost ove igre nad suparnicima je u tome što pokriva niz pojedinosti koje su uticale na bitke između velikih brodova; plićine, položaj kopna, promenjivi vetrovi, obalska artiljerija, iskrcavanje na protivnički brod, zarobljavanje brodova. 

Pa, ko voli nek' izvoli.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!