7. srp 2011.

Najavljen Dishonored

Sećate se da smo vam pre skoro godinu dana javili da je Bethesda kupila Arkane Studios? One momke koji su pravili Arx Fatalis i Dark Messiah of Might & Magic? Sa dodatkom superzvezda kao što su Harvey Smith i Viktor Antonov? Da... E, pa, danas je otkriveno da pomenuta ekipa ipak zarađuje hleb svoj nasušni, radeći na igri po imenu Dishonored.

Otkriveno je tako mnogo informacija o ovom naslovu, da prosto ne znam odakle da počnem. Završetak radova planiran je za 2012. godinu, a reč je o akcionoj igri sa pogledom iz prvog lica. I... pa, to je to. Sredinom meseca očekuju se konkretni detalji, a možda i pokoja sličica. Za sada možemo samo da se nadamo. Arkane je pristojan tim, a gospodin Smith je tokom brojnih izlaganja pokazao da shvata tačno kako je upropastio Deus Ex: Invisible War, tako da nade (možda) ima.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Ipak znamo malo više od toga da će biti akcija iz prvog lica!;)
    It's a game about assassination where you don't have to kill anyone. It's a game about infiltration where you can set up traps and slaughter the entire garrison of an aristocrat's mansion rather than sneak in. It's a game about brutal violence where you can slip in and out of a fortified barracks with nobody ever knowing you were there. It's a game about morality and player choice where the world you create is based on your actions, not navigating conversation trees.
    Mmmmm, deus exasto.:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Taj citat sam namerno ignorisao, zato što ne govori ništa. ;) Danas se svaka prokleta igra reklamira kao otvorena i nelinearna, a svi znamo koliko njih zapravo i bude takvo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pošto je Antonov uključen očekujem da će bar okruženja u igri biti maštovita i drugačija. Danas sve AAA igre smještene u futuristički setting izgledaju isto, sve smještene u fantasy setting izgledaju isto. Ova valjda neće. Bar je to skoro sigurno kad već ništa drugo nije.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!