28. srp 2011.

Objavljena igra Dead Horde

DnS Development, nezavisni razvojni tim iz Bremena u Nemačkoj, danas je na mreži Steam objavio igru DEAD HORDE. Posredi je akciona igra sa pogledom odozgo, koja će se prodavati po ceni od 8.99 €, s tim da je prve sedmice ova suma snižena za 10%.



Priča i okruženje deluju opasno prežvakano: Vi ste preživeli nekakav virus koji je sve ostale utamanio, pa se sad morate, sami ili sa saborcem, probijati kroz ostatke civilizacije, tražiti oružje i rešavati zagonetke, sve vreme izbegavajući opasnost koju nosi (ne)Mrtva horda...



Pozitivno?
Timska igra na jednom računaru ili putem interneta, dosta različitog oružja, nadogradnja naoružanja te upotreba vozila.


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Grafika liči na onu koju je trebao Fallout3 tj Van Buren da ima. A i slaže se stil igre sa tom perspektivom. Šteta što nema rpg elemenata, bilo bi strava. Treba je probati u co-op modu, što ću sigurno uraditi sa nekim. Dosta mi je LoLanja.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zombiji su izgleda zamjenili elfove i patuljke. Ima ih u svakoj drugoj igri, filmu, knjizi, seriji i svuda izgledaju isto, rade istu stvar i više mi je muka.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo sam ja rekao, zombiji su nindze 2000-tih.

    OdgovoriIzbriši
  4. Postoji tu još jedan činilac: Ako napraviš igru u kojoj treba ubijati ljude, odmah si morbidan i čudan i suočavaš se sa ograničenjima i zabranama prodaje, u zavisnosti od količine krvi.

    Međutim, ako su posredi zombiji, odmah nema krvi, što dozvoljava da se igra prodaje znatno mlađoj publici (uprkos nasilju!) i donosi veću zaradu na isto ulaganje.

    Naravno da bi i neka druga čudesa odgovarala, ali zašto trošiti novac na dizajnera da smisli monstrume, kad su zombiji već tu, jasno definisani zahvaljujući stotinama postojećih naslova...

    OdgovoriIzbriši
  5. Šta smo mi onda, gori od Hitlera? xD
    Mislim da sam poubijao za celu planetu ljude po igrama.
    Ali zanimljivo da se tako ophode prema zombijima.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!