15. srp 2011.

U susret rođendanu...

Završetkom letnje nagradne igre na mreži Steam ostali smo bez virtuelnih kartončića koji mogu da nam donesu besplatne igre. Možda je neko od načih čitalaca i dobio glavnu nagradu - ne možemo znati ako se sam ne javi. Ipak, s obzirom na broj učesnika, uvereni smo da je većina nas ostala kratkih rukava. Međutim, sama "igra" nije bila bez svojih draži, zar ne? E pa, ko kaže da zabava mora da se završi?

Podsetiću vas da smo prošle zime podelili dvadesetak licenciranih igara u čast rođendana sajta. Verujemo da znate da će nešto slično da se dogodi i ove godine... Ali, zašto ne začiniti malo tu proslavu, učiniti iščekivanje zanimljivijim? Kako? Odgovor leži u "tiketima". Ne brinite, nije reč o bilo kakvom klađenju, niti bilo šta mora da se plaća. Kao i uvek, pristup svim sadržajima potpuno je besplatan.

Preuzimamo ideju od Steam-a i uvodimo virtuelne papiriće, čije posedovanje obezbeđuje da se vaše ime nađe na spisku učesnika specijalnog izvlačenja. Što više "tiketa", više šanse imate da baš vi dobijete jednu od tri specijalne nagrade. Koje su to nagrade? Reč je o igrama Borderlands, Hydrophobia, te paketu Frozenbyte Collection (sadrži čak 3 igre).


Naravno, ovo nisu jedini pokloni koje ćemo tom prilikom deliti. Ostale igre moći ćete dobiti i bez prethodnog sakupljanja "tiketa". Nego, da ne dužimo. Šta su tačno "tiketi" i kako ih steći? Ukoliko ste pratili naše mesečno darivanje licenciranih igara, primetili ste da u izvlačenje ulaze čitaoci koji su tog meseca napisali pet ili više komentara. Nažalost, samo jedan od njih zaista i dobije nagradu. Šta je sa ostalima?

Svi koji su bili učesnici izvlačenja, osim samog dobitnika, stiču po jedan "tiket". Što više puta učestvujete u mesečnim izvlačenjima, više "tiketa" ćete imati do 1. novembra. Svaki pojedinačni "tiket" obezbediće vam jednu ceduljicu na kojoj će pisati vaše ime. Već imate 3 tiketa, jer ste bili učesnik tri puta do sada a niste dobili ništa? Odlično, imaćete čak tri ceduljice u šeširu, što vam daje mnogo više šanse nego nekome sa jednom. 

Želite da pojačate svoje šanse? Jul nije gotov, a tu su i avgust, septembar i oktobar, što znači da imate prilike da ugrabite još cela četiri "tiketa" do rođendana bloga. Ne zaboravite da se prijavite sa svojim Google/Blogger nalogom prilikom pisanja komentara.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 11:

  1. Darezljivo kao i uvek! Podrska! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hehehehe hoce se neko nabrojati XD

    OdgovoriIzbriši
  3. Zanimljiva ideja sa tiketima, podržavam.

    OdgovoriIzbriši
  4. Potpuno podržavam vašu akciju sa tiketima :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Slobodno vi dodajte i broj tiketa sa stima xD

    OdgovoriIzbriši
  6. Стварно фер. Онај ко је већ нешто добио имаће један тикет (шансу) мање.

    OdgovoriIzbriši
  7. Samo je steta sto se tiketi dobijaju na samo 1 nacin :)

    OdgovoriIzbriši
  8. će da ubijem nekog' zbog borderlandsa!

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!