11. srp 2011.

Živ je Panzer General, umro nije!

Ma neee, nije ustao iz mrtvih, nije zombifikovan, čitajte pažljivo! Slitherine, Matrix Games i The Lordz Games Studio najavljuju dugo očekivanu stratešku igru smeštenu u Drugi svetski - Panzer Corps! Već se šuška da će Panzer Corps biti novi Panzer General.

Ako ne verujete mojim rečima, poverovaćete svojim očima. Ovde možete pogledati AAR tekstić, ovde sličice iz igre, ovde video-klip, a ovde najve.

Panzer Corps će imati 26 scenarija i 21 mapu, čime su pokrivene sve glavne bitke, uz nekoliko fiktivnih scenarija. Igra će nuditi 400 jedinica, podeljenih u 19 klasa sa 20 parametara za svaku jedinicu. Vojska će se kretati kroz 17 različitih vrsta terena, a sve to, naravno, utiče na borbu. Podržane su sve glavne vojne sile, uz nekoliko manje značajnih kao što su Albanija, Grčka, Rumunija, Norveška. Kao i u PG-u i u ovoj igri jezgro vojne sile putuje s vama iz scenarija u scenario, sakupljajući iskustvo.


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Pod broj jedan igra se razvija pod okriljem Slitherine-a, a nisam baš njihov preveliki fan. Pod dva igra se već dva puta odlaže, tako da imam sumnje u kvalitet finalnog proizvoda.

    OdgovoriIzbriši
  2. Prvi PG je lako nabaviti i još uvek je jedna od najboljih igara iz žanra. Nema smisla gubiti vreme na jeftine kopije.:)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!