19. kol 2011.

Gamescom: Salem, novi video

Paradox je konačno otkrio nešto o svom budućem crafting-MMO naslovu po imenu Salem. Naime, igra će posedovati prodavnicu u kojoj će igrači moći da razmene materijale i proizvode za srebro, ili kupe ono što im je nedostupno i na šta ne žele da troše vreme. S obzirom na to da je posredi prva MMO igra koja će imati "konačnu smrt", istraživanje novih prostranstava u potrazi za sirovinama biće opasnije no ikada ranije.



Igrači će moći da se organizuju i samostalno upravljaju svojim naseljima, ali usled opasnosti da "zaginu svi odreda" čak i mirna zemljordnička sela moraće da budu na oprezu, da im se ne bi nakotile veštice i druga čuda. Na sreću, naslov će biti dostupan za igranje besplatno, ali će srebro moći da se kupi i za pravi novac... ukoliko se iznervirate kad poginete i izgubite sve što ste imali, pa odlučite da sebi priuštite blagu prednost prilikom novog početka. Deluje da će biti zanimljiva... prvi put.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Koncept me podseća na Die2Nite. Tamo je smrt konačna i česta, panika koja igrače podseća na to da nema zezanja vrlo efikasna. Ipak, neki trofeji se talože iskustvom, tako da je u Die2Nite smrt konačna, ali ne baš sasvim užasna. Osim toga koncept igre je takav da svi uginu. Salem mi se čini da može biti još zabavniji, tim pre ako nema 'zagrobnih' efekata...

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!