11. kol 2011.

MMORTS End of Nations će biti besplatan

Naslov govori više od svega što može da usledi. Trion Worlds, autori popularne MMORP igre Rift, javljaju da će njihovo sledeće čedo, masovna internet strategija u stvarnom vremenu po imenu End of nations, biti besplatna za igranje. 


Naravno da će biti "premium" izdanja koje će doneti igračima razne džidžabidže, te da će pojedincima koji budu preklinjali biti omogućeno da plate mesečnu pretplatu, kako bi poduprli napore autora da svim igračima omoguće pristup igri. Međutim, najvažnije je da svi vi koji ne želite ili jednostavno ne možete da platite - nećete morati. 

E sad, mislite se vi, zašto da se uopšte radujete "još jednoj online igri i to besplatnoj za igranje", kad već postoji nekoliko naizgled sličnih? Razloga je malo, samo dva. Jedan je što je posredi izdavač Rift-a, koji je već pokazao svoju posvećenost i otvorenost za predloge zajednice. Drugi je razvojni tim Petroglyph Games, gde rade autori originalnog Command and Conquer serijala. Je li dovoljno?
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. "Petroglyph Games, gde rade autori originalnog Command and Conquer serijala."
    A Empire at War? :P

    Petroglyph + RTS = jedva cekam. Jos ima i 50+ multi, stalni svet i najavljuju dobru pricu. Sve sto ja mirisem je win. Jedino sto malo podseca na EndWar sa svetskom mapom... a i imenom.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!