8. kol 2011.

Poznati detalji o kolekcionarskom izdanju igre Skyrim

Bethesda Softworks danas je objavila detalje o kolekcionarskom izdanju RP igre Skyrim, koja se očekuje u novembru. Pored igre za koju se mnogi nadaju da će biti novi Morrowind a ne repriza Obliviona, u paketu koji će koštati oko 150 evra dolaze 30cm visoka statua zmaja Alduin-a, DVD sa dokumentarnim filmom o razvoju igre, te knjiga sa umetničkim crtežima.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Izazovno. 200 strana ukoricenih fantasy crteza, mapa i figura, to vredi 90 dolara. A posto je u pitanju bethesda, mozda uz CE ide i neki horse armor, ovaj, DLC. Da imam posao kubio bih kolekcinarsku veriju bez razmisljanja.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne. Čak ni da mi život zavisi od toga.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ових 150 евра би били превише за једну игру, без обзира каква је и шта се добија уз њу.

    Ја још увек нисам сигуран да ли ћу купити и регуларно издање ове игре јер на све стране видим Обливион 2 а нигде Моровинд а као шлаг на торту Bethesda је у протеклих пар дана урадила неке јако смрдљиве ствари.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ne bih dao ni prebijene pare na igru, toliko hypea ovih godina da je smešno i pomisliti tako nešto. Traže više para i da im verujemo unapred da nisu Ponovo zasrali? Neka hvala.
    Jedino je ovaj art book zlata vredan, tu se vidi trud na licu mesta. Neko ko se bavi crtanjem i dizajnom imaće šta da vidi i da iskoristi.
    Za samu igru treba čekati prvi talas igrača.

    OdgovoriIzbriši
  5. Imaju previsoko mišljenje o sebi, ovo je dosta siromašan sadržaj u odnosu na neka druga kolekcionarska izdanja ali cijena i pored toga premašuje večinu drugih.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!