10. kol 2011.

Stiže nam Risen 2: Dark Waters

Ljubitelji nemačkih akcionih RPG-ova - radujsja! Deep Silver i Piranha Bytes najavili su otvaranje sajta za Risen 2: Dark Waters! Pohitajte ovamo! Saznaćete nešto više o priči i poreklu neznanog junaka koji će biti glavni lik igre. Osim toga možete pratiti vesti o tome kako ide izrada igre, te dobiti odgovore na pitanja koja je neko drugi postavio mnogo puta pre vas (tzv. FAQ).

Uobičajeni sadržaji su takođe tu, posteri, video klipovi, link ka grupi na fejsbuku i dr. Vremenom sajt će biti proširivan, obećali su sekcije koje opisuju svet i likove. Radnja se, izgleda, vrti oko Inkvizicije koja šalje neznanog junaka da utamani čudovišta koja ometaju brodski saobraćaj. Tu su i pirati koji znaju kako da stanu na rep morskim monstrumima, ali poslovično su teški za saradnju. Od pikanterija mogu da vam otkrijem još i to da će glavni junak moći da se pridruži piratima, te nauči Dirty Tricks (ometa protivnika u borbi), a biće i vatrenog oružja...


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Онај нови Gamescom трејлер је веома добар, много боље одрађен од старог CGI трејлера.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jedan typo i previše u originalnoj verziji komentara.:)
    Biće ovo odličan RPG. Još uvijek im screenovi izgledaju previše šareno i vedro. Sa druge strane ono što su prikazali u GamesCom traileru izgleda baš kako treba i odgovara tematici igre.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne znam da li se prerano radujem, ali jedva čekam.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!