13. kol 2011.

Vikend popusti, 13-14. avgust 2011

Ketchua je na zasluženom odmoru ovih dana, pa ću vam umesto njega ukratko preneti šta je gde sniženo i koliko košta, a vi vidite želite li nešto da uzmete ili bar prokomentarišete.


Počećemo sa najvećom digitalnom prodavnicom, Steam. Sve Kalypso igre su na sniženju od -66%, uključujući Patrician III (1.52€), Broken Sword Directors Cut, Broken Sword II i Broken Sword III (svaki po 1.69€), zatim Slamit Pinball, Puzzler World i Ziro po istoj ceni, Who's That Flying (2.03€) te Tropico Reloaded za 2.37€. Tu su još i Ceville, Imperium Romanum Gold, Darkstar One i the Great Art Race u cenovnom razredu od 3.39€, ali i nešto skuplji Tropico 3 Steam Edition (5.09€), Crash Time 3 (isto 5.09€) ili Patrician IV (13.59€).

Što se tiče igara koje ne pripadaju ovoj ponudi, popularni MMO jednostavnog naziva Aion, dostupan je za samo 5€, ali zapamtite da on zahteva plaćanje mesečne pretplate.

Evropska prodavnica GamersGate, u vlasništvu kompanije Paradox ovog vikenda nudi čak 370 naslova po sniženim cenama. Izdvojiću neke za koje smatram da će vam biti zanimljivi. Evo, recimo, Trine košta 1.99$, Empire Earth 2.39$, legendarni Ground Control sa proširenjem 2.39$, King's Bounty Legend je 5$, Lara Croft and The Guardian of Light 7.48$, Guilty Gear Isuka 2.49$, ... Najbolje da ipak pogledate sami, jer ima zaista mnogo igara po povoljnim cenama, a ukusi se razlikuju.


Direct2Drive ovog vikenda nudi Red Faction Armageddon po sniženoj ceni od 32.95$ (otprilike 23 evra, a aktivira se na Steamu gde inače košta 50!). Zvanično su izlisitne još neke popularne igre, ali nisu dostupne van Amerike i Kanade, pa ih nećemo ni nabrajati. Kao i uvek, na sva sniženja i redovne cene možete i da primenite naš -15% kupon, što znači da bi vas pomenuti Armageddon izašao oko 28$, odnosno 20 evra. Ako ste mislili da uzimate, 20 evra u odnosu na redovnih 50 na Steamu meni zvuči pristojno, a da li je dovoljno, to znate samo vi.

Impulse ima zanimljivu rasprodaju, pa za 5$ po igri možete nabaviti sjajne RPG naslove poput Kohan Immortal Sovereigns, Neverwinter Nights Diamond, Icewind Dale Complete, Icewind Dale II, Baldur's Gate Complete, ili Baldur's Gate II. Ipak, pošto je njih nedavno od Stardocka kupio Gamestop, trebalo bi da pročitate novi ugovor o korišćenju; priča se po internetu da licenca koju kupujete nije neograničena - a za miran san, najbolje da sve ove igre uzmete lepo na GOG.com gde nema DRM-a.

Kad smo već kod Good Old Games, oni nude -40% popusta na sve Zork igre, bez obzira koliko njih želite da kupite, a svaka košta 3.59$.

The Adventure Shop nudi 2 stranice sniženih igara, ali najjeftinije su 9$ a izbor nije baš najbolji, tako da se neću ni zamarati. Pogledajte sami ovde i videćete da su sve te igre mnogo puta bile dostupnije na nekim drugim mestima.

DotEmu do 15. avgusta nudi sledeće naslove po sniženim cenama: AvP 2000 (2.54€), Commandos 2 (2.79€), Empire Earth Gold (3,49€), Ground Control (3.49€), Soulbringer (2.79€), Space Empires IV (3.74€), te UFO Aftermath (3.49€). Kao i na GOG, njihova ponuda je DRM-free.

GetGames ovog vikenda nudi neke pakete, ali svi su preko 20$ tako da ću ovde da završim članak. Nadam se da imate parica da nešto uzmete, a ako nemate, udrite drvlje i kamenje u komentarima po pohlepnim izdavačima!
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!