16. ruj 2011.

Battlefield 3, nove slike

EA i DICE rešili su da obraduju armiju obožavalaca novim slikama iz igre Battlefield 3. Iako našminkane i ispolirane do beskraja, slike baš i nisu reprezentativne, jer... pa, ne prikazuju kako igra zapravo izgleda. No, ako nemate naviku da gledate u zube poklonjenom konju, u nastavku teksta vas očekuje još devet ovakvih.











Uh, što su realistične, zamalo nisam pao sa stolice gledajući prvu, pod utiskom da će hrabri branilac američkog načina života da iskoči iz ekrana. Razumem ja kako marketing funkcioniše, i više nego što bih želeo. Ali stvarno bi bio red da vidimo i neke konkretne slike. Znate, one na kojima iz donjeg desnog ugla proviruje ruka sa puškom.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 7:

  1. Pa, imaš već gomilu "pravih" slika iz igre i dosta gameplay videa. Naravno, na njima ne možeš da vidiš AWSHUM GRAPHIX!!!111!!1! u pravom sjaju. Znaš, sa taman savršenim osvetljenjem i uglovima kamere koji sakrivaju sve nesavršenosti.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ajde da ih pitamo ko je bolji, ovo ili Crysis :P

    OdgovoriIzbriši
  3. Да не поверујеш колико су реалистичне. Мада, не очекујем да ће оволико добра графика бити и у самој игри.
    Хајп се мора дизати.

    OdgovoriIzbriši
  4. Hteo sam da kupim igru, ali mi je muka ruskih ultranacionalista i bliskoistocnih diktatora...

    OdgovoriIzbriši
  5. Evo iz zadnjeg shota u donjem desnom uglu proviruje ruka sa puskom, diskretno doduse ali je tu :P Drugi shot je vrhunski, samo kad bi napravili normalnu igru sa takvom grafikom bilo bi do jj...

    OdgovoriIzbriši
  6. Jel' to EA i DICE resili da snimaju animirane filmove!? :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!