15. ruj 2011.

Dead Island prodat u 2 miliona primeraka

Deep Silver javlja da je zombie-pucačina po imenu Dead Island druga igra koja je ovog meseca prodata u 2 miliona primeraka u prvoj sedmici prodaje. Podsetimo, nedavno je sličan uspeh zadesio i naslov Deus Ex: Human Revolution. Dead Island je zauzeo prva mesta po broju prodaja ove sedmice u UK, Francuskoj, Austriji, Španiji, Belgiji, Holandiji, Švajcarskoj i Italiji. Jeste li je vi isprobali?
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 9:

  1. Nije mi bas jasno zasto je toliko popularna. Igra je slabijeg kvaliteta i dosta lose pomalo genericke price...

    OdgovoriIzbriši
  2. Iskreno, u odnosu na Deus smatram da je totalno bezvezna. Ono što sam video kod ortaka je Borderlands sa još debilnijim questovima. Da ne grešim dušu, lepo izgleda i koga zabavlja, odlično.

    Ali ja sam pre izabrao Adama Jensena nego pomahnitalu kineskinju protiv zombija koja traži mecu da uspava kurvu. Još i zombiji leveluju, Oblivion style.

    OdgovoriIzbriši
  3. Igra je pola L4D pola Border. Ljudi to vole ovih dana, makar igra bila nedovršena i smorna.
    "Još i zombiji leveluju, Oblivion style."
    To je uvek fail. Ako neko pravi RPG ili igru sa elementima RPG-a a nije sposoban da reguliše težinu tokom cele igre na drugi način, u tom slučaju taj zaslužuje keca iz game designa. Level scaling je jedna od najgorih ideja ikada.

    OdgovoriIzbriši
  4. Da ne spominjem satare i noževe koji se "štete"...
    Pa nije to puška da se zaglavi metak. Ajde da se drška skršila, ali onda bi bilo logično da ti ruka)ručni zglob) eksplodira od siline udaraca kad tad, umesto toga totalno retardirano degradiranje hladnog oružja čini igru još debilnijom.

    OdgovoriIzbriši
  5. Hm... sečiva se, sinko, i te kako habaju. Posebno kad nalete na kost. Pitaj samuraje koji su razvijali posebne tehnike udaraca da im se sablja ne bi zaglavila u kičmenim pršljenovima...

    OdgovoriIzbriši
  6. To stoji. Seciva se zaista tupe... ali hebena sipka od radijatora ili vodovoda od pola cola! Sta tu ima da se pokvari, a sto je jos gore - popravi?!?! SIPKA od pola cola. :D

    Ista stvar sa bejzbolkom, veslom,... kako se popravlja obradjeno drvo "nabrzaka"?! Jel gituje pa lakira?! WTF!?

    Hebena sipka od pola cola! Ocaj...

    OdgovoriIzbriši
  7. Heh to jeste, moze samo da se slomi... zato su u srednjem veku pravili udaraljke (buzdovane i morgenstern), bilo jeftinije nego da stalno popravljaju maceve

    OdgovoriIzbriši
  8. @Game Master

    Sečivo kao satara je maltene neupotrebljivo oružje ako ne ubodeš zombija u glavu nekako. A ako je oštro, trebalo bi lako da preseče meso u nekrozi, ili slomije kost, kao satara iz klanice koja tupa ne može biti nikako.
    E sad, mač, bi trebao biti daleko izdržljiviji, uz pravu tehniku naravno i održavanje.

    Sve u svemu, zombijevo raspadanje tela izgleda kao i da se prenosi na oružje u vidu kvara. Da je to iole nekako realističnije umesto generičke štete koja se nanosi bilo bi super. Ali nije, mrzelo ih je pa se igrači čude dok se ne smire sa glupavom činjenicom da je to tako kako je OK pojmljivo. Lud zbunjenog, otpozadi. To je bar moje mišljenje i prva stvar koja me je ubola u oko videvši šta se dešava na ekranu.

    Pa Fallout 3 i Vegas imaju oružja koja se manje "troše", a tek tamo što kokaš pored zombija i sve živo i neživo. Mada možda bude caka do kraja igre kao što sam pomenuo, virus se "širi" na oružje :P

    OdgovoriIzbriši
  9. Najgore od svega je što priča zaglupljuje vremenom, tako da kraj se više pređe silom nego interesovanjem. Ostalo se nekako i pretrpi.
    Oružja su se uvek habala, ali zar nije logičnije da se ta šipka iskrivi nego slomi. Pa i tada bi mogla da se koristi, što kaže chat, kako uspeš da pokvariš šipku? Čini mi se da su toliko žurili da izbace da su zbrzali sve. Da su tom sistemu posvetili još malo pažnje, recimo da se oroužju smanjuju karakteristike dok se koristi(manji dmg, sporiji napadi, itd.), pa ili da se popravi ili da se dovede u stanje kada više ne može da se koristi.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!