7. ruj 2011.

A Game of Thrones: Genesis, nove slike

Focus Home Interactive i Cyanide Studios objavili su nekoliko novih slika iz igre A Game of Thrones: Genesis. Podsećanja radi, reč je o strategiji u realnom vremenu zasnovanoj na serijalu romana A Song of Ice and Fire, nagrađivanog i nadaleko cenjenog autora Džordža R.R. Martina.








Ali to nije sve. Igra o kojoj se ništa ne zna (pošto saopštenja za štampu svaki put sadrže isti prokleti tekst o diplomatiji i ekonomiji) sada ima i precizno određen datum izlaska. Ova simulacija pevanja o ledu i vatri naći će se na policama dvadeset devetog septembra. Cena još uvek nije poznata, ali budimo iskreni, može li se zaista odrediti cena delu zasnovanom na literarnom klasiku ovog kalibra?
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 8:

  1. Cemu navodnici kod reci autor?

    OdgovoriIzbriši
  2. @Marko F, Vulee: Tako ja iskazujem afinitet prema Džordžu R.R.R.R. Martinu. :) Ranko je odgovor na vaše pitanje sročio bolje nego što bih ja ikada mogao, ovde: http://magazin.eniaroyah.com/2009/11/broj-10-decembar-2009-godine.html
    (hint: str.9)

    OdgovoriIzbriši
  3. Pretpostavio sam da je nesto tako u pitanju, ali ako za trenutak zanemarimo licne utiske o Martinu (koliko god oni pogresni bili :-p ), i ako mi ne zamerite sto guram nos gde mu nije mesto, mozda nije najuputnije na taj nacin iskazivati neki stav na clanku koji bi trebao da bude koliko-toliko objektivna najava za igru. U casopisima u redu, oni i sluze za autorske clanke o razlicitim temama, ali ovo je ipak sajt vezan za igre.

    Takodje, moram da napomenem da ma sta g-din Ranko govorio (sa cime se vrlo ne slazem), Martin je godinama pre 'Leda i Vatre' pisao sasvim pristojan SF i bio prihvacen pisac, i samim tim ne zasluzuje navodnike.

    Jos jednom, znam da nije moje mesto da kritikujem uredjivacku politiku sajta, ali mi je ovo isuvise zasmetalo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čije će biti, ako ne tvoje i drugih čitalaca?

    Bez obzira šta bilo ko od nas mislio o Martinovom komercijalnom štivu, čovek jeste profesionalni pisac, tj. prima honorar za to što radi. Prema tome, navodnicima nema mesta jer reč autor ne znači automatski "gladni umetnik".

    Ketchua je nespretno izrazio svoj odnos prema autoru i sledeći put će paziti da pod navodnike stavi sintagmu "mog omiljenog autora" umesto "autora", kako bi svi znali na šta misli kad se šali.

    OdgovoriIzbriši
  5. Usput, hvala g-dinu Ketcui sto mi je otkrio sjajan magazin! :-D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!