7. ruj 2011.

Hard Reset demo

Sećate se igre Hard Reset? Reč je o FPS-u na kojem radi poljski studio Flying Wild Hog (koji kao da moli da ga pomešaju sa People Can Fly), smeštenom u daleku budućnost, gde ljudi posrću pred invazijom mašina. Izlazak igre planiran je za trinaesti septembar, a u međuvremenu možete da se zabavite demo verzijom.


Korisnici Steam servisa mogu da preuzmu demonstracionu verziju odavde, a ostali odavde. Fajl teži oko 1GB, a autori obećavaju "oldskul" pucačinu. U nadi da kad kažu "oldskul" zapravo misle "bez zaklona, regeneracije, sa mogućnošću nošenja više od dve puške", već preuzimam demo.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Bolje da ga nisi preuzeo :D
    Salu na stranu, graficki je ok igra, napucavanje je ok, "oldskul" je u tom smislu, al jednostavno demo je bezveze.

    OdgovoriIzbriši
  2. Da, saznao sam na teži način. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Nije baš ono što sam očekivao od nečega što se reklamira kao old school PC-only FPS. Dva oružja i regeneracija štita, oseća se da su autori igre imali na umu i konzolnu verziju ako igra bude dovoljno uspešna na PC-ju.:( Ostalo je solidno za multiplatform kobajagi old school pucačinu: solidno napucavanje, lepa i lepo optimizovana grafika, vizuelni stil koji definitivno vuče na rane devedesete. Iz ovog (kratkog) demoa deluje kao zabavna igra. Rekao bih da će na kraju biti u rangu sa Bulletstormom, nešto slabija od njega.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!