28. ruj 2011.

Humble Frozen Synapse Bundle

Novi Humble Bundle paketić je u prodaji! Ovog puta ponuda je nešto drugačija nego inače - i dalje plaćate koliko možete da priuštite, sami odlučujete kako će se novac raspodeliti između primalaca (Wolfire, razvojni timovi koji učestvuju, dobrotvorne ogranizacije), dobijate Windows, Linux i OS X verzije bez DRM-a... Međutim, ovog puta se prodaje samo jedna igra - Frozen Synapse.


Reč je o izuzetno zanimljivoj poteznoj strategiji, koju mogu toplo da preporučim svim ljubiteljima žanra. Paket će biti u prodaji naredne dve nedelje, a ako odlučite da platite više od proseka, dobićete i jedan od starijih paketa - Humble Frozenbyte Bundle - koji sadrži igre Shadowgrounds, Shadowgrounds: Survivor, Trine, Splot, te prototip igre Jack Claw.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Veoma dobra ideja. Nisam znao za ovo do sad, ali mi je drago da neki misle na druge.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ideja je izvrsna, što dokazuje i činjenica da su za ovih godinu i kusur (ovo je peti paketić) uspeli da prikupe 2 miliona dolara u dobrotvorne svrhe. A pride su i developeri (a i sam Wolfire) fino zaradili. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne svidja mi se ponuda, ali nisam mogao da propustim kolo. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. A i ne vidim gde je ovde "bundle"??? :/
    Forsiraju bezveze. Skoro je bila akcija, ovo je too soon.

    OdgovoriIzbriši
  5. Nije im bas neki bundle, ali dobro.. Kupljeno je :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Igra je sr*nje. Prilicno dosadna, sa napornim komandama. Ako budem hteo da rasporedjujem takticki assault team, ukljucicu Rainbow Six iz 1998.
    Nuff said.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!