14. ruj 2011.

Max Payne 3, novi video

Eto, stigao je novi snimak iz igre Max Payne 3. Prvi otkad se naslov povampirio, rekao bih. A u njemu? Gomila pucnjave, emocijama nabijena scena u kojoj Maks brije glavu, egzotične brazilske devojke koje igraju po ulicama... Uobičajeno.


Izlazak igre očekuje se tokom marta 2012. godine. Oh, radosti. Po slikama koje smo ranije videli, mogli smo lako da zaključimo da novi Maks neće biti ni blizu noir šablona koji su pratile prve dve igre. Ovaj snimak, pak, otkriva da će radnja igre biti sumnjivo slična scenariju filma Man on Fire. Ili sam to samo ja umislio?
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 7:

  1. I još staviše staru muzičku temu ovom čudu... neću više da komentarišem, postao sam glavni hejter MP3. Možda ovo bude i dobra igra ako gledamo na nju kao na neki spinoff ili ako totalno ignorišemo prva dva dela, al jednostavno ne mogu preći preko toga...

    OdgovoriIzbriši
  2. Nema leba od ovoga bez Remedyja. Nije Rockstar sposoban da napravi igru sa noir atmosferom i pričom. Trebali su da prepuste razvoj nekome ko bi znao šta da radi sa ovakvim materijalom umesto da razvijaju igru in-house.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ćelavi Max sa pivskim stomakom pred ogledalom u fazonu "You talkin' to me?" ... pa zašto braćo iz Rockstar-a zašto? ... Da nije MP možda bi i igrao, ali ovako :(
    @Ogisha nemo mi diraš staru melodiju... to je klasika koja se ne monja :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ови ладно игнорисали све примедбе које добијају још од како су избацили прве слике. Џаба стара музика кад уопште не иде уз садржај трејлера! Ово је као када би ставио тему из Терминатора у трејлер за неку романтичну комедију.

    Не треба ми ово. Нека портују RDR на РС већ једном и нека се слободно изгубе после тога.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ketchua ima pravo za Man on Fire, skoro je ista situacija, ali je film daleko bolji od ovog...ovog sranja! Čak i Denzel Vašington izgleda bolje kao besni ćelavac od Maksa.

    Što nisu pravili igru po filmu Expendables, desetak srednjogodišnjih muškaraca koji seju uništenje, čemu pišanje po starim dobrim klasicima...

    OdgovoriIzbriši
  6. ^^Ovo i liči na Expendables, isti setting i filing, neka modernizovana verzija brainless akcija iz osamdesetih. Ne znaju za bolje.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ne sviđa mi se ovaj trailer. Pokušavaju na silu da izgleda mraćno i depresivno a svi znaju da novi MP neće biti ni jedno ni drugo. Vjerovatno će ovo biti kvalitetan adrenalinski TPS sa dobrom grafikom ali nije u tome poenta. Prva dva dijela bi bila solidno popularna i da nije bilo bullet timea i da je napucavanje bilo manje kvalitetno, jer su se te igre prezentacijom i atmosferom drastično razlikovale od ostalih pucačina na tržištu. Ovo ne djeluje ništa drugačije od prosječnog današnjeg TPS-a ili FPS-a.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!