28. ruj 2011.

Najavljen Shank 2

Posle više od godinu dana ćutanja, Klei Entertainment se ponovo oglasio. Prvi članak na novom blogu je obaveštenje da rade na novoj igri - Shank 2. Nastavak prošlogodišnje tabačine očekuje se tokom 2012. godine, a u njemu nas čeka nova priča, prekrojena mehanika, novo oružje, novi potezi... novo sve. Bacite pogled na slike, pa da prodiskutujemo.









Shank mi je prirastao za srce, pa se i nastavku radujem. No, autori će morati da budu veoma, veoma pažljivi. Prva igra je zaokružena, potpuna. Ima svoje mane, ali ništa što bi drastično pokvarilo utisak. Pošto su se odlučili da naprave nastavak a ne proširenje, neće moći da nam serviraju samo novi sadržaj za istu igru. Moraju da naprave nešto novo, što su i sami uvideli. Međutim, pipav je to posao. Nema mnogo mesta za promene, pa ako ne budu pazili šta, koliko i kako menjaju, olako bi mogli da je upropaste. S druge strane, ako se budu plašili promena, ko će to da kupi? Radujem se, ali uzdržano.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Gledajući slike, ne očekujem ništa specijalno novo. Verovatno će to biti prešminkani Šank 1 uz par novih stvarčica/modova. Nadam se da će imati dobru muziku kao i u prvom delu (ono po čemu pamtim prvi deo je upravo muzika) :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Slazem sa sa Ogishom... izgleda da ce biti samo kozmeticke promene :(

    OdgovoriIzbriši
  3. I bilo bi bolje da bude prekrojena mehanika - nisam igrao kracu igru, a repetitivniju.

    OdgovoriIzbriši
  4. To vam je Klei entertaiment, umeju samo repetativne igre da prave (secate se Eets?). Primer dobre 2D udri-me-do-zore a kvalitetne igre je recimo Hard corps uprising, ne mogu da im oprostim sto nisu napravili za PC.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!