17. ruj 2011.

Osvojite putovanje na Paradox Convention u Stokholm

Paradox Interactive poziva sve zainteresovane da im se pridruže na sajmu Paradox Convention. Ove godine bio je Njujorku, a sledeći sajam, u januaru 2012. održaće se u Stokholmu.No, kao i poslednje dve godine, Paradox je upriličio nagradnu igru! 

Pobednik dobija plaćene troškove putovanja i smeštaja, pozivnicu da provede dva dana uz razvojni tim, prisustvuje njihovim sastancima, otkrije nezvanične, još neobjavljene vesti i - bude počasni gost na večeri!

Neophodno je samo da napišete AAR jednog dana u svom žvotu - u srednjovekovnom stilu. Traže smešne i maštovite opise, koje ćete okačiti na Pradox-ovom forumu najkasnije do 20. oktobra. Pa... vidimo se u Stokholmu!
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 9:

  1. Sta mu dodje AAR? Posle malo googlanja sam skontao da je to najverovatnije After Action report ili sam se prevario? Jel moze neko objasnjenje sta bi to bilo. Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  2. Da, AAR je after action report, obicno u strategijama, igrac objasnjava sta je sve radio, potkrepljuje to slikama iz igre, ali... uobicajilo se da pre svakog poteza ili kljucnog dogadjaja, igrac napise kratku pricu ili istorijski komentar kako bi stavio dogadjaje u perspektivu, cime se znatno povecava zanimljivost pomenutih AAR-izvestaja

    OdgovoriIzbriši
  3. Da sam iskusan kao što nisam...

    Voleo bih da pogledam primere poslatih ARR izveštaja, osećam da će biti dosta zanimljivih.

    OdgovoriIzbriši
  4. http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?560157-Want-a-chance-to-come-hang-with-us-at-this-year%92s-Paradox-Convention-in-Stockholm

    Ovde su dva pobednička AAR-a od prošlih godina, a forum je inače pun AAR-ova raznih vrsta i iz raznih igara. Jedino, mislim, morate biti članovi foruma... (zar već niste? /zli osmeh/)

    OdgovoriIzbriši
  5. E hvala :D
    Dužina raporta izgleda da nije bitna?

    Inače od kada im traje ova tradicija, pošto vidim da je forum pun toga.

    OdgovoriIzbriši
  6. Tradicija Paradox-ovog sajma i pisanja nagradnih AAR-ova traje svega dve godine. A tradicija pisanja AAR-ova stara je koliko i same strateske igre...

    OdgovoriIzbriši
  7. Seems I got a lot to learn O.o
    Nisam znao da je to staro od kada postoje strateške igre.

    Želim sreću svima sa Igrorame koji su (ako su) krenuli da pišu.

    OdgovoriIzbriši
  8. Pala zamisao u vodu, mislim da maloletnici ne mogu da osvoje nagradu :(

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!