21. ruj 2011.

Red Orchestra 2 dobija nagradni turnir vredan 12,000$

Forgotten Honor, Tripwire Interactive i The Wild Bunch organizuju masovni "turnir na izbacivanje" u igri Red Orchestra 2, čiju recenziju možete pročitati na našem blogu. Ime turnira je "Scorched Earth", a posredi je prvo takmičenje ove vrste tematski vezano za ovu igru. Tripwire Interactive planira da nagradi prvoplasiranu ekipu sa 8000$, a dodatne 4000$ ići će timu koji zauzme visoko drugo mesto.


"Scorched Earth" je turnir po sistemu eliminacije za igru Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad, a igra se po sistemu pravila Countdown. Igraće se po rundama u dve divizije - američkoj i evropskoj - a na kraju će pobednici divizija odigrati veliki USA vs EU meč.

Za više informacija i prijavu svog klana, posetite ovu adresu.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Uvek se oduševim kada vidim ovakve vesti za takmičenja :) Posle svako može da se hvali da se igranje igara plaća honorarno :P
    Ima li neka naša ekipa da će da se takmiči?

    I još nešto, iz recenzije sam shvatio da igra nije ultra posebno nešto. Kako su uspeli da nahvataju sponzore za takmičenje tako brzo?

    OdgovoriIzbriši
  2. Igra je odlična, samo rupičasta, al' to se sredi. A glavni sponzor je sam Tripwire koji je napravio igru... Organizatori su već druga priča.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tripwire napravio ovu igru? S'obzirom da obozavam Killing Floor koja je isto njihova igra, moracu ovo da nabavim :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!