26. ruj 2011.

A Valley Without Wind, demo

Arcen Games je danas na svom sajtu objavio demonstracionu verziju igre A Valley Without Wind. Demo teži oko 250 MB, a možete ga preuzeti odavde. Srećom, nije ograničen vremenski, već funkcionalno. Naime, tokom igranja ćete moći da unapredite svoju civilizaciju najdalje do šestog nivoa. Ako vam se dopadne ono što vidite, možete već sada da poručite igru po ceni od deset dolara.


Datum izlaska konačne verzije igre još uvek nije poznat, ali očekuje se tokom oktobra. Zvuči i izgleda izuzetno zanimljivo, ima demo, nema DRM. Zašto još uvek čitate ovaj članak umesto da preuzimate demo? Još jednom, ovde.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Kupio igru cim je izašla - toliko sam verovao u razvojni tim koji inace moj omiljen trenutno postojeci.

    Igra je trenutni praznjikava, ali svakim danom izbacuju i po dva peča. I pored toga ume biti zarazna, što je upravo i moj glavni problem sa njom. Da li čisti zarazni gejmplej opravdava nedostatak nečega nad čim bi mogao da se zamislim?

    Naravno priče je bilo već u beti, ali čovek koji radi na njoj nije zadovoljan kako je ispala pa je polira do daljnjeg. Možda će svi moji problemi biti rešeni kad završi?

    I ne zaboravimo co-op... treba da nađem co-op partera... Hoće neko da se igramo? :3

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!