30. lis 2011.

2 dana do rođendana

Kada smo počeli sa odbrojavanjem, bilo je celih sedam dana do drugog rođendana bloga Igrorama. Sada je ostalo još samo dva. U proteklih pet dana predstavili smo brojne poklone za najsrećnije čitaoce: 6 primeraka igre Super Meat Boy, 10 primeraka igre Hamilton's Great Adventure, 3 primerka igre Zombie Driver, 3 primerka igre Nimbus, te za one najvernije, koji su mesecima sakupljali tikete pišući komentare - Borderlands, Hydrophobia Prophecy i Frozenbyte Collection, koji opet sadrži igre Trine, Shadowgrounds i Shadowgrounds Survivor. Ne zaboravimo ni Company of Heroes, za najmaštovitijeg filmadžiju među vama. To je 26 pojedinačnih nagrada i ukupno 28 igara koje ćemo pokloniti 1. novembra. Malo li je?


Očigledno jeste, jer smo odlučili da, najsrećnijem od 15 korisnika koji nas prate putem e-mail obaveštenja, dodelimo ovaj zanimljiv RPG iz SEGA kuhinje. Ko je dobio Alpha Protocol? To mi znamo, a vama ćemo javiti za dva dana, kada će se i dobitnik nenadano obradovati... Pod uslovom da u međuvremenu nije svrstao naša obaveštenja u spam, jer u tom slučaju neće videti ni obaveštenje o nagradi.

Sutra je poslednji dan pred rođendan, pa ćemo ga iskoristiti za predstavljanje poslednjeg poklona čitaocima - a verujte, to je nešto sasvim neočekivano. Takođe, prebrojaćemo ponovo sve tikete i pripremiti se za izvlačenje, tako da 1. možemo da objavimo listu dobitnika... Ili bi možda bilo zanimljivije da ne objavimo sve od jednom, već da na svakih sat vremena dopišemo po jedan nadimak?

U svakom slučaju, ako vam se dopada ono što vidite, slušate i čitate, ne zaboravite da nas preporučite svim poznanicima koji vole PC igre i kvalitetne recenzije!
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 11:

  1. Pa, siguran sam da niko nije očekivao da ćete pokloniti ovu igru. I to je nešto.

    OdgovoriIzbriši
  2. We gave random reader a Roleplay game, readers love Roleplay Games.

    OdgovoriIzbriši
  3. "Ili bi možda bilo zanimljivije da ne objavimo sve od jednom, već da na svakih sat vremena dopišemo po jedan nadimak? "
    Nemojte ljudi, dobiću keca iz sociologije ako budem celu noć pratio igroramu. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. ^ hahaha

    Ajd da se ovako dogovorimo, ko ne voli Obsidijanske igre može da ih da meni ;)
    Neću se žaliti.

    OdgovoriIzbriši
  5. Jel ima neka posebna caka u tome što rođendan bloga pada na Noć Veštica?

    OdgovoriIzbriši
  6. Noć veštica nije 1. novembra.

    OdgovoriIzbriši
  7. OK, zamalo :P
    Ali bilo bi zanimljivo, umesto slatkiša dele se igre.

    OdgovoriIzbriši
  8. Sve odjednom, jes' da ja ne osvajam nista, ali manje stresa za ostale :)

    OdgovoriIzbriši
  9. pih ja nemam problema sa nervozom jer nemam pravo ucesca u nagradnoj igri XD Svim ucesnicima zelim puno srece :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!