1. lis 2011.

Igrorama nagrađuje: septembar 2011

Čak i vrapci na grani do sada znaju da krajem svakog meseca na blogu Igrorama nagradu mogu da dobiju. Potrebno je samo da, prijavljeni svojim Google/blogger nalogom, napišu pet ili više komentara u toku prethodnih trideset dana. Koju igru danas poklanjamo vrednim komentatorima iz meseca septembra i jeste li je dobili baš vi? Pogledajmo zajedno...

Za početak, podsetimo se o čemu je zapravo reč, kako neko ko je sa nama prvi ili drugi put (dobrodošao namerniče!) ne bi ostao zbunjen. Blog Igrorama prvu veliku akciju nagrađivanja svojih čitalaca započeo je prošle godine, a trajala je sve do februara; tada smo poklonili 15 kačketa iz ograničene serije. Posle smo nastavili sa mesečnim darivanjem licenciranih igara sa mreže Steam. Dosadašnji dobitnici su Executioner (Dead Space 2), Miloš (The Misadventures of P.B. Winterbottom), Gunther (Foreign Legion: Buckets of Blood), Li Mun (Flatout 2), Danilo S. (Super Meat boy), Dex3108 (Chime), Ogisha (Flatout), te Kosava (Port Royale 2).


Igra koju poklanjamo ovog meseca zove se Oddworld: Abe's Oddysee, a posredi je prvi naslov u serijalu o Ejbu, vanzemaljcu koji je premostio jaz između platformi i akcionih avantura! Petnaest čitalaca tokom septembra napisalo je pet ili više komentara, a to su: 2slow4me, Vulee, Indoril, Danilo S, Wolf, Gunther, Noisy, Link Pain, Chat, Miloš, Roadrunner, Dekip, Batistuta, Astaroth i Li Mun. Samo jedan od njih danas dobija poklon, a ostali će morati da se zadovolje ticketom i šansom da osvoje jednu od specijalnih nagrada koje izvlačimo 1. novembra, na rođendan bloga.

Igru Oddworld: Abe's Oddysee zaigraće...


Astaroth, ostavi nam e-mail adresu da ti pošaljemo nagradu. Ne brini, kao i uvek, obrisaćemo komentar u kojem je zapišeš, kako tvoji podaci ne bi dopali bezobraznim spamerima.

Svima ostalima zahvaljujemo se na druženju i vernosti. Pozivamo vas... Šta, koliko imate ticketa do sad? Dobro, da pogledamo i to kad već pričamo o nagradama. Naša računica (koju ćemo svakako proveriti još nekoliko puta do samog izvlačenja) tvrdi da po jedan papirić sa svojim imenom u šeširu imaju Jovanovic, The Duke, Cookiemonsta, Nosiy i Roadrunner. Dva tiketa do sada stekli su Igor, Holodoc, Executioner i Skylight. Po tri imaju 2slow4me, Link Pain, Astaroth i Kosava. Četiri šanse za osvajanje neke od nagrada ima Indoril. Pet drže Danilo S, Dekip i Ogisha. Sa šest papirića u šeširu su Li Mun, Gunther i Vulee. Sedam šansi imaju Miloš i Wolf. Na vrhu su i dalje Chat i Batistuta, koji su izjednačeni sa čak osam tiketa.

Dakle, nastavljamo da darujemo po jednu igru krajem svakog meseca. Svi čitaoci (i čitateljke, dabome) koji napišu pet ili više komentara prijavljeni svojim Google/blogger nalogom, ulaze u izvlačenje. Dobitnik osvaja mesečnu nagradu, ostali učesnici dobijaju po jedan ticket za specijalno rođendansko izvlačenje. Ukoliko smatrate da za rođendan mora da bude više poklona - u pravu ste, biće. Međutim ostali pokloni nisu deo specijalnog izvlačenja koje nagrađuje samo najvernije čitaoce...
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 8:

  1. @Astaroth: Cestitam! Uzivaj u novoj igri! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Administrator je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  3. Adresa zapisana, poklon stiže, komentar obrisan zarad zaštite privatnosti.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitam. I noisy se piše malim slovom, 6pe.
    Kompletan internet mi ga uporno piše velikim, jbt k'o da su svi pismeni. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Takođe, čestitam :)

    (..sada će da krenu da trolluju svi komentare za naredni mesec..)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ne računamo nikad komentare na ovim nagradnim temama :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Onda povlacim svoj congrats xD

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!