31. lis 2011.

Još jedan skromni paketić

Kad pre? Wolfire Games je pustio u prodaju novi Humble Bundle, a ponuda je ista kao i uvek - platite koliko želite, raspodelite novac učesnicima kako mislite da dolikuje, a naslovi koje kupite biće oslobođeni DRM-a i dostupni u Windows/Linux/OSX izvedbi. Ovog puta je u ponudi alfa verzija igre Voxatron i... to je sve? To je sve. Za sada.


Svi znamo da će dodati bar još jednu igru u paket, a verujem da nisam jedini kojeg nervira što ne zna šta kupuje. Ako se novac deli među svim učesnicima, to znači da će i autori kasnije dodatih naslova dobiti deo zarade. Pošteno, s tim što ja želim tačno da znam koga podržavam svojim novcem. Ako želite da izbegnete ovakve dileme, najbolje da sačekate nekoliko dana, rasprodaja ionako traje dve nedelje. Za kraj možete da pogledate snimak koji bi trebao da vam odgovori na pitanje "Ko je uopšte taj Voxatron?".

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 10:

 1. Uzeo sam svoj primerak nadam se da će dodati još koju igru...

  OdgovoriIzbriši
 2. Ако је веровати овоме добићемо и Binding of Isaac са саундтреком и Blocks That Matter.
  http://i.imgur.com/vIQQX.png
  Lexaloffle је тим који стоји иза овог Voxatronа, ово би требало да се односи на овај пакет. Једино што мислим да је Isaac вредан властитог пакета уместо да га додају као бонус у пакет другог тима.

  OdgovoriIzbriši
 3. Simpaticna grafika, ali je (p)okretanje malo naporno...

  OdgovoriIzbriši
 4. Koliko sam ja video na Desuri se pojavio Blocks that matter, a ko prati desuru koja se igra pojavi tu najčešće dodaju u paket (prošli paket je bila Trauma)...

  OdgovoriIzbriši
 5. Upravo su javili da su u paket dodati The Binding of Isaac i Blocks That Matter. :)

  OdgovoriIzbriši
 6. "Ne tera te niko da kupuješ" - Vidiš da me teraju, kad nemam Blocks that matter (ostalo imam, al' ne na desuri, a kako će oni da objave klijent za Linux, treba mi i tamo).

  OdgovoriIzbriši
 7. We’ve added two new games to the Humble Voxatron Debut! If you pay above the average price, you’ll receive receive two additional excellent, cross-platform, DRM-free indie games: The Binding of Isaac and Blocks That Matter, plus the brand new Binding of Isaac Halloween update! These two games are optionally redeemable on Steam.

  If you have already purchased the Debut, you can find them on your personal download page.

  Dobio sam jos dve igre :D

  OdgovoriIzbriši
 8. @eXecutioner

  Ketchua је рекао...

  Upravo su javili da su u paket dodati The Binding of Isaac i Blocks That Matter. :)
  1.11.11. 18.02


  :)

  OdgovoriIzbriši
 9. The Binding of Isaac je fantastična igra oduševio sam se...

  OdgovoriIzbriši
 10. Kul, već neko vreme planiram da nabavim Isaaca.

  OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!