14. lis 2011.

The Secret World, nove slike

Funcom (Age of Conan, Anarchy Online, itd) je rešio da nas počasti sa šest novih slika iz igre The Secret World, kao i jednim video zapisom koji prikazuje tri sukobljene strane (Templari, Zmajevi i Iluminati), PvP mehaniku, te jednu od najbitnijih stvari: ogromnu ratnu zonu, gde će se za prevlast boriti oko stotinu igrača. Mene je igra zainteresovala, te je željno iščekujem. A vi?

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Pa animacije su zaista dobro izgledale, bar ti promo trejleri. Ali zaista bih da vidim gejmplej, vredi li i kako izgleda. Jer jeste zanimljivo, posebno što nije samo izbor rasa.

    OdgovoriIzbriši
  2. Mene jedino plaši činjenica da je i Conan izgledao super i moćno pre nego što je izašao, a onda je isplivalo mnogo problema koji su ubili igru. Samo da se ne desi to i ovde, jer sada stvarno imaju dobru priču i postavku.

    OdgovoriIzbriši
  3. U zadnje vreme sa najavama se osecam kao da sam pozvan na rucak na kom je glavno jelo osso bucco sa prelivom od kavijara uz najlepsi sampanjac. A kad iznesu ukapiras da si dobio prepeceni tost sa pokvarenom pastetom. No videcemo!

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!