17. stu 2011.

EVE Online: Crucible, novo proširenje

Petnaesta po redu besplatna ekspanzija za EVE Online stiže 29. Novembra. Islandski razvojni tim CCP Games izjavio je da će ovo biti pre unapređenje same mehanike igre, nego punokrvni nastavak. To je za njih, kako kažu, „vraćanje na osnove“, jer smatraju da su izgubili osećaj za bitne stvari, te da je pravo vreme da poslušaju igračku zajednicu kojoj su prošlog meseca uputili javno izvinjenje.




Naravno, upakovaće oni u nju i par novih brodova i drugih džidžabidža, a zatim i neke nove delove ionako velikog univerzuma u koji je smeštena igra. Kako vidim po komentarima, većina igrača je srećna, jer smatraju da CCP radi dobru stvar time što priznaje svoje greške i teži da ih sredi koliko god može.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Samo napred, neka srede sto pre, pa da se vrate na pravljenje WoD-a. :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Uh, neće to skoro...načekaćemo se :)
    Mada mislim, CCP za razliku od drugih, radije bi da ušteka pare pa da odrade posao solidno ego da izbace bilo šta. A EVE neće zapostaviti zbog toga, to im je čedo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ma nisam, zato je i nepreboljena... :) Zato i sad kad vidim, pustim suzu. :D Hteo sam da se prikljucim cim se pojavila, al' nisam imao vremena od faxa, a bogme ni uslova ni para da se potpuno prepustim toj drozi. :P

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!