29. stu 2011.

Fnatic SteelSeries slušalice i miš

Na Dreamhack Winter festivalu prošle nedelje, Team Fnatic je u saradnji sa poslovnim partnerima SteelSeries timom predstavio SteelSeries 7H Fnatic Limited Edition slušalice i SteelSeries Sensei Fnatic Limited Edition miš. Ove serije namenjene su takmičarima i profesionalnim igračima.


Sluške pružaju odličan zvuk, tu nema sumnje. Zanimljivo je to da mogu da se rasklope na 4 kompaktna dela i prenose lako po potrebi…Naravno, maloprodajna cena srazmerna ovoj ekstravaganzi je £114,99. Miš je takođe zverka sama po sebi, ne zahteva drajvere ni neku podršku operativnog sistema već ima sve utisnuto u sebi. Jedino mu treba žrtva koja će da ga koristi. Cena mu je £99,99.Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Za 100+ funti mogu da kupim 22" monitor... ludaci

    OdgovoriIzbriši
  2. To sam i ja pomislio. Ali vidi, oni igraju za velike pare i moraju da imaju vrh opremu uvek. Reklama. Uz to, na tim turnirima kada te neko okine u glavu i žališ se jer je kolega prdnuo a nije nisi nosio htz opremu, neće da te slušaju jer si za dlaku izgubio :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!