4. stu 2011.

Hitman: Absolution, nova slika

Square Enix nastavlja sa radom na novoj igru u serijalu Hitman. Novi glumci, novi neprijatelji, nova radnja, novi elementi mehanike i naravno, novi 3D pokretač umesto čokoladnog preliva. Ostaje pitanje, da li će to biti onaj stari, poznati Hitman, ili ćemo da ga pridružimo novom "Max Payne"-u. Evo sličice koja prikazuje veoma malo.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Уколико не крену линијом мањег отпора (читај:остану доследни), нема разлога за бригу. Још не могу да прогутам задњег Сема Фишера. Е, сад, Сквер Еникс није Убисофт...

    OdgovoriIzbriši
  2. Menjajte to novoj igru 'leba vam xD
    Hitman bar taktizira više, ne ide na silu. Nadajmo se. Svi prošli delovi su bili dobri, za Hitman serijal. Nadajmo se i ovaj.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kvalitet IO-vih igara je prilično opao. Blood Money je poslednja stvarno dobra igra koju su napravili, sve posle je... diskutabilnog kvaliteta. Teško je imati poverenja u njih.

    OdgovoriIzbriši
  4. Графика (колико се може видети из једне слике) ме подсеће на ону из чике слепог миша, што је дефинитивно +. Не би било лоше да га ураде мало мрачнијег... али кад боље размислим, нек не мењају ништа и све ће бити ОК.

    OdgovoriIzbriši
  5. Нису њихове нове игре само "дискутабилног квалитета".;) Kane & Lynch серијал је најобичније смеће, кратко и јасно!
    Ја баш зато мислим да ће се опаметити и покушати да врате статус прворазредног девелопера. Колико видим сви они који су имало прилике да испробају Absolution су задовољни. Једино онај Instinct мод што су мазнули из Бетмена али колико сам ја разумео на вишим нивоима тежине ће моћи да се користи само у неким деловима игре.:)

    @Miloš
    Слика је из трејлера а не из игре. Вероватно ће им Square Enix опет правити скупе CGI трејлере па се хвалишу.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!