10. stu 2011.

Indie Royale #2

Drugi po redu Indie Royale paket je danas pušten u prodaju. Kako drugi? A gde je prvi? Da, bio je već jedan paket pre ovoga, ali s razlogom ga nismo pominjali - znate onu umotvorinu s prvim mačićima i vodom? Pa, recimo samo da je početak rada ovog sajta bio izuzetno problematičan. Skuplja dara nego mera, rekao bi neko. No, to je sada iza nas, a usluga je dosegla nivo koji očekujemo pre nego što počnemo da uzvikujemo nečije ime i URL.


Koja je njihova priča, pitate se? Na svake dve nedelje, Indie Royale će puštati u prodaju paketić koji sadrži četiri igre i u ponudi je četiri dana. Na početku rasprodaje, minimalna cena je dva dolara. Naravno, ako ste raspoloženi i u mogućnosti, niko vam ne brani da date i znatno više. Što veći broj ljudi bude kupovao po toj, najnižoj ceni, to će ona više rasti. Shodno tome, velike uplate spuštaju minimum. Dakle, ako gledate da prođete što jeftinije, budite brzi. Ako, pak, budete široke ruke, pomoći ćete ne samo razvojnim timovima i organizatoru, već i igračima koji nisu pri parama. Ili su škrtice.

Pošto smo to pregrmeli, da vidimo šta vas čeka ovog puta. Trenutna cena je ispod tri i po dolara, a u ponudi su Night Sky, Scoregasm, Fate of The World i Ben There, Dan That (u paru sa Time, Gentlemen, Please). Dakle, jedan logički platformer, jedan shmup, upravljačka simulacija i komična avanture (pardon, dve). Navalite.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Први пакет је имао одличне игре. Ове у другом нису баш по мом укусу.:(

    OdgovoriIzbriši
  2. @Wolf: Night Sky bi trebao da te privlači, ako ništa drugo. ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Navodno bi treci paket trebao da bude bomba, pominje se Bastion.
    Zanimljivo je kolika je navala danas bila da nisi mogao da pristupis sajtu :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!