10. stu 2011.

Mojang dobio prvu rundu

Markus Person danas je objavio na tviteru da je Mojang dobio privremenu meru po kojoj se dopušta da do daljeg koristi naslov "Scrolls" za igru koju priprema. To je samo prvostepena mera i ne znači da je Mojang pobedio. To je prva runda, jer Bethesda može da se žali i obori privremenu meru.

Iz Bethesda-e nešto gunđaju, ali očigledno je da su dobili po nosu i vrlo lako se može dogoditi da pokušaju da se nagode ili što pre izvuku iz čitavog zamešateljstva.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Neka im, kada se majmunišu sa advokatima samo zato jer im se može. Ionako su i za Fallout Online tužbe bili isprašeni smešno-žalosnim izjavama.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jel može neko neki link oko tog procesa da postavi, nisam upoznat sa celom situacijom.

    OdgovoriIzbriši
  3. Koristi pretragu, pisali smo ranije o tome.

    OdgovoriIzbriši
  4. Proces je prost. Bethesda ima pare pa seru na sve strane. YEAH, rimuje se :D
    Uglavnom, tužili su ga jer je stavio Scrolls, a jelte, oni su "Elder Scrolls". Vrlo bitno. Srazmerno početku te rasprave autor Minecrafta ih je, mislim da je tako bilo, pozvao na turnir u Quakeu da to reše brže. Ostalo možeš da pretpostaviš :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Znaci ako ja sad stavim naslov svoje igre "Elder dude guy in crazy world rpg", mogu da me tuze zbog Elder? Kakva glupost...

    OdgovoriIzbriši
  6. Percisely!

    Ukucaj samo Bethesda vs. Interplay da vidiš
    crnilo. Bethesdin cilj je da izrobi druge tužbama. Da te pare daju na kvalitet svojih igara umesto na agresivnu politiku ili komercijalu, bilo bi super. Ali takav je igrački svet danas :/

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!