8. stu 2011.

Skyrim, novi video

The Elder Scrolls V: Skyrim, najnovija igra iz serijala poznatog po realističnom simuliranju krađe escajga i korena repe, stiže na police u petak. Ne bi li nagovorili još nekoga da poruči na slepo dok ima vremena, autori su objavili novi video snimak. Marketinški gurui očigledno nisu bili prisutni kada je ovaj trejler montiran, jer ni trenutak pažnje nije posvećen činu potkradanja, koji leži u temelju serijala. Umesto toga, akcenat je stavljen na sporedne kvalitete ovog naslova, kao što je "svet". Pfff...


Na nekim slikama koje su svojevremeno kružile a sada ne mogu da ih nađem modeli su izgledali pristojno. Toliko pristojno, štaviše, da sam naivno pomislio da su vremena kad su stanovnici Tamriela izgledali zastrašujuće nakaradno iza nas. Ali ne, sve je u redu, NPC likovi će ipak izazivati košmare. Snimak je iz konzolne verzije kažete? A vi mislite da će PC izvedba biti značajno lepša? Voleo bih da sam i ja tako naivan. Zaista bih.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 13:

  1. Ako hoćeš da se nahajpuješ, gledaj ovaj video: http://youtu.be/j50u0zUeCmU ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Bar je dizajn daleko bolji od Obliviona. Još kad bi u Bethesdi imali normalan engine i programere koji znaju kako da rade svoj posao, možda bi ovo valjalo nečemu. Ovako već vidim da ću ovo prvi puta zaigrati za neke dvije godine sa jedno desetak GB modova.

    OdgovoriIzbriši
  3. Moja ispravka, svet izgleda OK. Za ostalo će da se sačeka.
    Kolko para traže za preorder? Isto kao MMO Star Wars, oko 100 jura? Ili više?

    OdgovoriIzbriši
  4. Sto pedeset evra je kolekcionarsko izdanje. Obično je verovatno oko pedeset.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ni jedan RPG koji koristi Gamebryo nema normalne animacije, uvek se likovi krecu ko lutke, marionete i izgledaju neprirodno. Krs endzin.
    Avalanche Engine 2 je kao stvoren za ovakav RPG.

    OdgovoriIzbriši
  6. Moram da se složim. Guraju Gamebryo još od Morrowinda, umesto da licenciraju nešto novije. Taj drugi Avalanche se zaista nameće kao sjajno rešenje, grafika u Just Cause 2 je odlična, učitavanje zona neprimetno, a zahtevnost za današnje uslove skroz ok.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja da imam 150 eura, uzeo bih neku jaku grafičku, kakvo crno kolekcionarsko izdanje...
    Ne kažem ja da je igra loša, ali tolike pare mogu na 50 puta bolje načine da se iskoriste...

    OdgovoriIzbriši
  8. 4500 je u Gamesu za PC, za kutijase 7000 muahahahaha.

    OdgovoriIzbriši
  9. Jesu li spominjali da će biti po koja ekspanzija ili samo DLC pakovanja?

    OdgovoriIzbriši
  10. Samo DLC ali tvrde da će biti veliki i bogat sadržajem.
    http://www.g4tv.com/thefeed/blog/post/715705/skyrim-dlc-size-somewhere-between-point-lookout-and-shivering-isles-in-scale/

    OdgovoriIzbriši
  11. Pošto vidim da pominjete Gamebryo, moram da se ubacim i da kažem da ova igra koristi Creation Engine, potpuno novi rađen po ugledu na Gamebryo. Igram igru par sati i mislim da je sjajna, ne mogu da se odvojim od nje. :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Nije to nov engine, već prepravljen i preimenovan stari.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!