3. stu 2011.

Yesterday, nove slike

Pendulo Studios je konačno otkrio puno ime i radnju svog novog projekta. Igra na kojoj trenutno rade zove se Yesterday, a za razliku od prethodnih dela španskog studija, neće biti komedija. Ako, kao i ja, jedva čekate da vidite kako će se autori snaći sada kad ne mogu da se oslone na svoj smisao za humor, obradovaće vas podatak da se izlazak ovog naslova očekuje tokom drugog kvartala 2012. godine.





A radnja? Neko otima i spaljuje prosjake u Njujorku - sasvim uobičajen prizor u ovom velegradu. Istovremeno, naizgled nepovezanim ljudima na dlanu se misteriozno pojavljuje ožiljak u obliku slova Y. Vlasti i mediji ne pridaju dovoljan značaj situaciji, te mladi bogataš Henri i njegov prijatelj Kuper odlučuju da sami istraže ova zbivanja. Toliko za sada.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Bogami mi se svidja... Ionako nista pametno nije izaslo od avantura skoro... Ne racunam BNook of unwritten tales, koji sam tek danas nabavio, pa jos ne znam kakav je.

    OdgovoriIzbriši
  2. Dopada mi se ovaj stil crteza, praticu sta se desava sa ovim naslovom.

    OdgovoriIzbriši
  3. Liči dosta na prerađeni Monkey Island. Nadam se da ...ma šta se nadam, već izgleda super iz ovih slika. Zašto se igra zove "juče" ?

    OdgovoriIzbriši
  4. Ako me sećanje služi, radni naziv igre bio je "The Case of John Yesterday". Ako je tako, Džon Jestrdej je verovatno neki ključni lik, pa otud i ime. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Hm. Mislim da ovakav stil grafike ne ide uz ozbiljan triler.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!