16. pro 2011.

Crossfire: Europe objavljen, istovremeno i novi Hero Mode

SG Interactive je konačno objavio svoj besplatni FPS naslov Crossfire: Europe, te su zbog objavljivanja odmah pripremili i novi način igranja, kao i dodatne događaje unutar igre. Hero Mode je preživljavanje, gde jedan plaćenik treba da preživi nalete horde mutanata, a da pri tome ne pogine. Ako ga mutanti zakače dva puta, zaraziće se. Ko izdrži pričaće!




Od događaja unutar, igre autori su ove izdvojili:
  • Hero Mode Bonus - svi koji završe Hero Mode 20 puta pre te sudbinske 2012. godine, dobiće 3000GP valute unutar igre na trošenje po volji.
  • Fox Howl RP Capsule - Kapsule koje sadrže Fox Howl elitnu jedinicu ženskih plaćenika. Svaki igrač koji otvori 50 ili više njih pre nedelje, 1. Januara, i ne dobije li ih uopšte za uzvrat će dobiti još tri dodatne kapsule.Christmas Charge Bonus - Do 2. Januara igrači će moći da učestvuju u bilo kojoj od četiri dnevne misije, sa ciljem da osvoje specijalne Christmas Treasure Box-ove.


Dodatno, što se tiče same igre je da se po priči takmiče dve grupe plaćenika, Global Risk i Black List. Igrač bira jednu, te učestvuje u mnoštvu misija i igračkih modova kao što su: Escape, Team Death Match, Elimination, Search and Destroy, Mutation, Ghost i najnoviji Hero Mode.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!