15. pro 2011.

Nov lik za LoL - Ahri, the Nine Tailed Fox

RIOT Games uvek pravi nove likove za svoju MOBA igru League of Legends. Ahri, the Nine Tailed Fox dolazi kao osveženje za sve koji su dobro upoznati sa mangom i japanskim anime serijalom Naruto, iako se priča o mističnim devetorepnim lisicama prožima kroz čitavu azijsku mitologiju zapravo. U svom Champion Spotlight videu, prikazuju nam kako se sa njom igra efikasno.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Svidja mi se kod tih videa, sto dosta primera imaju za prikazivanje igre sa tim herojem. Dzabe ti sve znas: item i skill build, ako ne vidis kako to treba da izgleda.

    OdgovoriIzbriši
  2. Plus, ako ti se ne sviđa lepo vidiš ovde odmah. A ne da kupiš pa da se kaješ.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tako su na HoN-u mnogi kukali za Scout-a. Tamo, ko god bira scouta, u 90% slučajeva ga zovu nobom i da on prodaje game 100%. Ja sam recimo danas odigrao prilično solidnu partiju sa njim, uprkos tome što je skoro ceo moji tim ginuo neprestano. Jednostavno, kad vidim da mi tim fejluje, krećem u solo akcije i kill-stealove, bar da sačuvam statistiku, jer ne planiram da ginem zato što lik odbija da posluša savet i donese nam pobedu. Ali ako gubimo, a tim daje sve od sebe i svi se bore, onda ima da ginem za tim kao kamikaza. Pobeda pre svega, u skorije vreme mi je važnija pobeda od statistike. Juče sam imao jedan odličan osećaj, kada sam imao najgori skor u partiji, a opet sam se osećao super jer smo pobedili. Danas to ljudi ne shvataju, dešava se da mnogi odbijaju da sarađuju i da slušaju.
    Primer: deseti put govorim liku da ne pravi iteme za damage, jer suprotni carry ima evasion i ukoliko ne napravi savage mace(MKB), nema šanse da ga ubije. Ne, gospodin lepo rešio da puni damage pa damage. I onda lepo pola udarca promaši pa izgine nekoliko puta, i dalje neće da kupi. Najgori komentar: "Ive played more games than you, so stfu". A posle me psuje neki detinjasti glasić tipa 10 godina or so. Dečko, ja sam igrao dotu dok si ti menjao pelene, ne brukaj se više.
    Kuku majko, ala sam otišao offtopic ovde xD
    Ja pravim posle topic na forumu, pa tamo da spamujemo sa ovim pričama :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!