7. pro 2011.

Prva igra iz Vijetnama

Emobi Games je razvojni tim iz - Vijetama. Svetsku slavu otpočinju igrom 7554. Posredi je FPS smeštena u vreme bitke kod Dijen Bijen Fua. Igra će biti samo za PC i prodavaće se po ceni od 12 dolara. Igru pokreću PhysX i Havok Engine 8.

Igrač će biti u ulozi borca za slobodu od kolonijalne Francuske i kroz niz bitaka posmatrati kako se mala gerilska ćelija razvija u redovnu armiju kroz oslobodilačku borbu vijetnamskog naroda. Ako niste znali, Francuzi su upravljali Vijetnamom i Indokinom. Skupljali su bivše naciste i svakave druge plaćenike da love gerilce po džungli. Kukali su kako bi voleli da se Vijetnamci već jednom pojave na bojištu i ratuju kao prava armija. To su i učinili kod Dijen Bijen Fua gde su razvalili dupe Legiji Stranaca i dugim francuskim trupama. Kad smo kod dupeta da napomenem da su Francuzi imali na bojištu i dva pokretna borbena kupleraja.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. "Hmmm, zašto baš 7554 naziv?" > google search

    The name 7554 comes from the historic date, May 7, 1954, on which the French Colonist expeditionary army in Dien Bien Phu, Vietnam surrendered to the Vietnam People’s Army.

    Success!

    OdgovoriIzbriši
  2. Oooo... pa ovo je zanimljivo! Vec vidim i nastavak protiv SAD-a :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!