14. pro 2011.

Tri nova predvanja na GDC-u 2012.

Ove nedelje skup GDC (Game Developers Conference) najavljuje tri uzbudljiva predavanja koja će se održati na centralnom događaju 2012. godine. Tačnije, Dvadesetšesti sajam GDC biće upriličen u Moskoun Centru (Moscone Center) u San Francisku, od 5. do 9. marta 2012.

Razgovori se vode na značajne teme industrije igara: Audio, Business, Marketing & Management, Game Design, Production, Programming i Visual Arts. Tri nova predavanja su:

- "Pet tehnika za pravljenje nezaboravne igre na primeru projekata Space Invaders Infinity Gene i Groove Coaster". Predavač je Reisuke Išida, glavni dizajner kompanije Taito koji će na primeru jedne stare i jedne nove igre objasniti kako da prozivod odskoči od drugih na tržištu.

- "Vlasništvo, u fazonu Dragon Age-a". Predavač je Adrijana Lopez koja će objasniti šta znači vlasništvo u smislu organizacije i procesa proizvodnje jedne velike franšize.

- "Journey vs Monaco: Muzika jeste pripovedanje". Predavač je Ostin Vintori prikazaće kako je komponovao dve sasvim različite melodije, prilagodivši muziku igri i tako je načinvši delom pripovedanja.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Će biti negde na internetu uživo snimak sa predavanja? Jer, bilo bi super pogledati kako sve to funkcioniše.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne, uživo neće, ali će kasnije okačiti sve na GDCVault. Većina stvari je samo za "plaćatelje", ali uvek ima nešto zanimljivo da se vidi i za džabe, kao npr. ovo: http://www.gdcvault.com/play/1014889/Evoking-Emotions-and-Achieving-Success

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!