11. sij 2012.

Bashi Blocks, besplatan za PC

Bashi Blocks, igra samostalnog studija i izdavača Icon Games Entertainment, stiže besplatno i za PC. U početku je naslov bio na Nintendo WiiWare, PlayStation®Minis i iOS platformama, a sada možemo svi da se opustimo uz staro dobro uništavanje blokova. Ali to nije sve, dali su nam i editor nivoa, da radimo sa njim šta god nam je po volji. 


Igru možete preuzeti sa zvaničnog sajta. Na kraju moram napomenuti da igra nudi 90 standardnih nivoa i 10 izazova sa kraljicama. Pored toga, možete skidati nivoe koje su drugi napravili. Jesam li pomenuo da je besplatno? Uživajte.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

 1. Skinuo sam, jer me podseca na DX-ball... :) No, sve su ovo kopije neprevazidjene Pop-Corn legende! :)
  http://www.youtube.com/watch?v=1o9J_5JXDDI
  Ehh, dani i dani provedeni na 286 racunaru... s tim da ja nisam imao fensi monitor sa nekoliko boja kao ovaj baja na videu, vec monohrom... :)

  OdgovoriIzbriši
 2. E, srećniče, neki nisu ni imali monitor!

  OdgovoriIzbriši
 3. Da, to stoji... bez monitora je bilo nekako nezgodno... nista se ne vidi. :D

  Nego ovo je vrhunska igra tek!
  http://www.youtube.com/watch?v=GdV7cdS_oDQ
  Xenon 2!!!!

  Sto se tice "srecnika", godinama smo svi visili kod komsije koji je jedini imao komp u ulici i igrali turnire u Tetrisu i programirali u GW Basic-u, dok nisam dobio svoj crno beli monitor. :)

  OdgovoriIzbriši
 4. DX-ball klon :D.... skida se obavezno!

  OdgovoriIzbriši
 5. Igra je ocaj! Pocev od menija kroz koji se ide iskljucivo tastaturom, do besmislene ideje da igram "fudbal" u egiptu / igram "fudbal" protiv robota / igram "fudbal" u egiptu protiv robota?!?! WTF bre?! Sta je ideja igre uopste, kakve su ono besmislene fore?! Jadna/naporna muzika i efekti, upotpunjuju celu besmislenu pricu.
  Iako nisam igrao odavno igru ovog tipa, iako sam se bio odusevio prvobitno da neko uopste izbacio ovakvu igru, prilicno mi se smucila i razocaran sam citavom izvedbom. :/ LAME! :D

  OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!