27. sij 2012.

Igrorama poklanja: SMNC

Vratili ste se sa školske svetosavske predstave? Bilo fino? Još da imate nešto novo da zaigrate, pa da bude savršeno? Možda nešto što nema baš svako? Šta kažete na Super Monday Night Combat, spoj pucačine iz trećeg lica i MOBA igre? Kad bude objavljena, igra će biti besplatna za igranje, ali za sada je potrebno nešto sreće i čekanja da se "upadne"...

Od više hiljada čitalaca koji su od Nove godine do danas posetili blog, samo vas 38 je ostavilo po neki komentar, od čega tačno 10 čitalaca može sa ponosom da kaže da su napisali pet ili više komentara. Oni dobijaju "virtuelni džojstik", svojevrstan kupon koji označava da je reč o vernim čitaocima koji zaslužuju posebnu nagradu. To su, redom: Batistuta, Alek, Danilo S, Li Mun, Chat, Miloš, Vulee, Bokela, Ogisha i Astaroth. Međutim, jedan od njih neće dobiti "virtuelni džojstik", već poklon SMNC na mreži Steam.


Reč je o našem uvaženom čitaocu koji se potpisuje kao Miloš.


Dobitnika molimo da ostavi svoj e-mail u komentaru (ukoliko nismo odavno napomenuli, zapišite ga u formi korisnik + prvo slovo domena, npr. peraperic+g ako je reč o servisu Gmail), a ostalima se zahvaljujemo na poseti i pozivamo ih da se i sami prijave za učešće u beta-testu igre SMNC.

Još jedna stvar, tj. novo pravilo: Dobitnici moraju da napišu svoj mejl u komentaru najkasnije deseti dan posle objavljivanja vesti, a da preuzmu nagradu najkasnije 30. dan od istog trenutka - inače smatramo da je ne žele i dodeljujemo je nekom drugom sledećeg meseca. Ovo pravilo će da važi i za sva naredna darivanja.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Uh pa ovo izgleda super :D
    Miloše, ostali, čestitam!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala hvala
    milos88nedic + g

    OdgovoriIzbriši
  3. Pretpostavljam da je ovo odgovor na moje nenapisano pitanje, "koliko li će vremena proći pre nego što dobitnik vidi da je nešto dobio". :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam ja jos jedan Super MNC viska, ako neko hoce.
    http://steamcommunity.com/id/batistutasrb

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!