18. sij 2012.

Kingdoms of Amalur: Reckoning stiže na Steam

Od danas na mreži Steam može da se naruči Kingdoms of Amalur: Reckoning, a za one koji nisu sigurni i žele da igru isprobaju pre plaćanja, tu je i demo. Podsećanja radi, ovo je RPG nsalov sa velikim predispozicijama da postane MMO.


Veliki umovi radili su na njemu, među njima i poznati R.A. Salvatore. Videli smo da je izuzetno dinamična igra, a pored toga što je iščekujemo u prodavnicama, iskreno se nadamo budućem RPG iskustvu!
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 10:

  1. R.A. Salvatore nije nikakav veliki um. Taj čovjek je jedno nepismeno magare.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ma jes' vraga, svi što pljuju Salvatorea su ljubomorni što oni nisu prodali sve svoje baljezgarije koje su im se dogodile za vreme FRPa u vidu romana što ih čita ceo svet... Nije nego! 'Ajd da vidim da ti napišeš dvanaest knjiga o bilo čemu, pa makar to bio retardirani Drizzt

    OdgovoriIzbriši
  3. Hm. Jel neko uopste stigao da isproba onaj demo? Meni ova igra iz najava deluje kao neki Fable-Diablo hibrid sa otvorenim svetom.

    OdgovoriIzbriši
  4. Složiću se sa Guntherom. Čitanje Pool of Radiance je najmučnije književno iskustvo u mojoj dugoj čitalačkoj karijeri. Reći da je velik samo zato što je imao kome da proda te gluposti, jednako je tvrdnji da su ona vampirska glupiranja prava literatura, samo zato što ih devojčice kupuju...

    OdgovoriIzbriši
  5. Šta hoćete, lepo sam napisao, iskreno se nadamo "RPG iskustvu" xD

    Nisam čitao njegova štiva...bar se ne sećam. Ali ima iskustva u fantazijskim postavkama, zato se držim umerene doze optimizma. Izgleda mi sličan Stivenu Kingu: dosta knjiga, par sjajnih dok su ostale tu i tamo i vuku u baljezgariju.
    Produžiću Alekovo pitanje, jel neko probao demo?

    OdgovoriIzbriši
  6. Mene zeza net ceo dan, a hteo sam da vidim kakav je, pošto je samo 2Gb.

    OdgovoriIzbriši
  7. Igrao sam ja. Konzolaski deluje, mada i nije previse strasno, po meni.
    UI mi je bolji od Skajrimovog i od TW2. Postoji hotbar za magije, item wheel preko koga se koriste napitci i kojesta. Cini mi se i da izadje sa strane da se moze pritisnuti E, kada je mana niska. Verovatno je isto i za hp.
    Ni kontrole nisu preterano teske za tastaturu, udri na levi, izbegni na spejs, blokiraj na shift. Ali sve je moguce i cini mi se i lakse igrati sa gejmpedom.
    Tu je dialogue wheel sa prostim recenicama, glavni lik nema glas. Kasnije ako opet pokrenes dijalog, opcije su izrazene jednim pojmom.
    Odigrao sam samo tutorijal, gde sam prakticno sve vreme u jednom linearnom hodniku. Dosao sam posle u neku sumu i zelenilo, ne znam jel tu otvorenije i koliko, jer sam tad ugasio igru.
    To su neke informacije. Nemam jos neki poseban utisak, borba bi mogla biti zanimljiva.

    OdgovoriIzbriši
  8. Probacu i ja demo veceras. Meni borba iz videa izgleda prilicno zabavno, lici mi na Darsiders i God of War. Cini mi se da su borbu i najvise hvalili u najavama. Verovatno je zanimljivije kasnije, sa vise skillova, jacim protivnicima...

    OdgovoriIzbriši
  9. Nemoj mi Darksiderse dirati, daleko su od KoA :D

    Lično ne volim demoe da igram...nekako mi ispadne kao kad gledam trejler. Ili useru posle ili ispadne dobro.

    OdgovoriIzbriši
  10. Odigrao sam demo par puta. Probao nekoliko različitih stilova igranja. Deluje interesanto, igra ima potencijal. Više je akcioni rpg sa akcentom na borbenu mehaniku, koja je zapravo dobra i tečna. Ono što sam video malo u demou od razvoja lika - obećava. Sistem deluje dobro razrađen. Dosta toga je pozajmljeno od WoW mehanike, ali je dobro upakovano. Takođe grafika je bar meni ok. Sviđa mi se taj stil. Deluje eye-candy, ali nije preterano.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!