18. sij 2012.

Najavljen DEMO za Mass Effect 3

Bioware javlja da će DEMO verzija igre Mass Effect 3 biti dostupna igračima 14. februara. Na ovaj način bićemo u mogućnosti da vidimo iz prve ruke kako izgleda rat protiv vanzemaljske rase poznate kao Reapers, uključujući i masovni napad na Zemlju, koji inače otvara kampanju za jednog igrača.


Biće moguće zaviriti još dublje u priču, isprobati nov kooperativni (timski) režim, te videti šta još novo donosi ME3 u odnosu na prethodnike - kao na primer značajno prilagođavanje likova i slično. Puna verzija igre treba da bude objavljena 6. marta.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 16:

  1. 14. za one koji su obezbjedili prijevremeni pristup, a 17. za ostale smrtnike cini mi se :D

    OdgovoriIzbriši
  2. ^ To važi samo za MP, SP ćemo svi moći da skinemo i igramo od 14.

    OdgovoriIzbriši
  3. mene zanima CO-OP najvise a sad gdje to spada nemam pojma XD

    OdgovoriIzbriši
  4. Molim boga da ne bude nešto u ovom fazonu:
    "Paaa...znate kako, multiplayer je in u ovo vreme, a kada spojimo njega sa singleplayerom onda se upotpuni iskustvo i donosimo revoluciju u igranju ponovo."

    OdgovoriIzbriši
  5. Oni iz EA su par puta naglasili da će svaka njihova AAA igra ubuduće imati neku vrstu multiplejera. To važi i za BW, Gay Muzyka je rekao da će multiplejer biti ključni deo njihovih novih igara (http://www.wired.com/gamelife/2012/01/bioware-multiplayer).

    OdgovoriIzbriši
  6. Pa to, "ključni"...bilo bi sumanuto da to spoje sa singleplayerom. Ne mogu da zamislim sebe kroz par godina kako ujedno igram i četujem sa nekim u isto vreme. Kao da sam u wcu i objašnjavam čoveku kako brišem dupe. Možda ameri to vole, ko će ga znati.

    OdgovoriIzbriši
  7. Voice-chat

    A: "Drmni pul na onog desno, ja ću da jurišam na dvojicu levo a Marko nek' blasterom skine štit robotu!"
    B: "Čekaj, obnavlja se"
    C: "Liroj Dženkins!"

    OdgovoriIzbriši
  8. Bilo je pametnije da naprave neku ko-op spin-off igru, da je razvija neki tim koji ima iskustva sa takvim igrama, da svi resursi budu usmereni na kvalitetno ko-op iskustvo. MP u ME3 ima smisla koliko i singlplejer kampanja u BF3.

    OdgovoriIzbriši
  9. Smatram da bi bilo super, da su OD POČETKA pravili nešto tako co-op. Takva igra, gde sa ortakom ideš po planetama da seješ haos u ideji zvuči super. Ne bi morala ni da bude MMO. Ali Šepard ima jedinstveno iskustvo sa svakim igračem. Zašto smo čuvali save game? Da bi slušali kako se neki lik hvali kako je povalio sve ženke? Žalosno, od iole malo RPG iskustva napraviće sprdnju.

    Dok Bajoviti Rej samo ćuti. Pitanje je postavljeno milion puta, međutim pravog odgovora na to da li će multi biti obavezan i dalje nema.

    OdgovoriIzbriši
  10. Dobro, ne treba se bedačiti unapred. Prvo, ako pogledate sliku iz co-op režima koja je postavljena u članku, primetićete da nema Sheparda, već 4 samostalno kreirana lika - pripadnika 4 glavne rase u igri. Nešto kao L4D u ME univerzumu. Pretpostavljam da je ta co-op kampanja paralelna sa osnovnom, a ne zamena za nju, ili da igra dozvoljava da određeni broj drugova uskoči u vašu kampanju i povede saborce umesto AI-a, što je manje verovatno.

    OdgovoriIzbriši
  11. U onom članku koji sam linkovao je inače još jednom potvrđeno da su sp i co-op kampanja povezane i da će uticati jedna na drugu: "The upcoming RPG will feature an optional cooperative mode called Galaxy at War, in which you can team up with other players to fight off marauding Reapers, earning bonuses and unlocking areas that you’ll be able to access in your single-player campaign."
    A sejvove ste čuvali zbog... ni zbog čega. Ako se sećate, ceo scenario trećeg Mass Effecta je procurio pre par meseci, po rečima onih koji su ga pročitali čak i izvesna odluka koju pravite na kraju drugog dela ima minimalan uticaj na treći. Po trejlerima već može da se zaključi šta je jedina odluka iz prvog dela koja će imati stvaran uticaj i zbog koje će prelazak biti koliko-toliko drugačiji.
    :)
    Kako god, ja ovo neću igrati. Nju ejdž sinematik šuteri me ne interesuju, dating simovi me ne interesuju, Mass Effectov cheesy soft SF me ne interesuje. BW više ne pravi igre u kojima ja mogu da uživam. Ko voli ovo, neka igra.
    :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Daleko bilo da su napravili još jednu igru koja zahtijeva potpuni pristup internetu. Vijest koju sam pročitao čini mi se negdje u avgustu navodila je da će Diablo 3 biti totalno online igra. ME3 s obzirom da sam presao prethodne djelove nekoliko puta će biti prijatno osvježenje u ovom moru igara, bez obzira na traljavu kordinaciju sa prethodnim djelovima priče. Neke stvari se ipak moraju progutati da bi se nastavilo dalje...

    OdgovoriIzbriši
  13. ME3 cu sigurno kupiti krajem godine i mislim da cu uzivati u igri, uzivao sam i u dvojci. Tu nikada i nije trebalo traziti ozbiljan RPG. Svet mi je zanimljiviji od onoga iz DA, mislim da se svi mogu sloziti da je dobro osmisljen sci-fi bolji nego milion puta prezvakani fantasy klisei iz DA. Neka akcija i storytelling budu na nivou dvojke, ja cu biti zadovoljan. Za ko-op jos i dalje mislim da mu ovde nije mesto. Videcete da ga do docembra skoro niko nece igrati...
    @Gabrijel Bane
    Diablo 3 ce nazalost zahtevati konstantnu internet konekciju, to je jos odavno potvrdjeno. Istina, izgleda da ce igra posle reakcija na betu doziveti neke ozbiljne promene, mozda cak i odluce da singleplejer bude igriv i offline. Ne verujem ali i to je moguce. Bilo bi dobro.

    OdgovoriIzbriši
  14. ME3 cu sigurno kupiti krajem godine i mislim da cu uzivati u igri, uzivao sam i u dvojci. Tu nikada i nije trebalo traziti ozbiljan RPG. Svet mi je zanimljiviji od onoga iz DA, mislim da se svi mogu sloziti da je dobro osmisljen sci-fi bolji nego milion puta prezvakani fantasy klisei iz DA. Neka akcija i storytelling budu na nivou dvojke, ja cu biti zadovoljan. Za ko-op jos i dalje mislim da mu ovde nije mesto. Videcete da ga do docembra skoro niko nece igrati...
    @Gabrijel Bane
    Diablo 3 ce nazalost zahtevati konstantnu internet konekciju, to je jos odavno potvrdjeno. Istina, izgleda da ce igra posle reakcija na betu doziveti neke ozbiljne promene, mozda cak i odluce da singleplejer bude igriv i offline. Ne verujem ali i to je moguce. Bilo bi dobro.

    OdgovoriIzbriši
  15. @Alek
    Pa ti mora da si propustio Farskejp seriju čim misliš da je ME originalniji od DA :D

    Svejedno ih ima EA u šaci, dakle logovanje na nalog na internetu biće obavezno, tu boga nema da pomogne.

    OdgovoriIzbriši
  16. Mass Effect zaista nije ni malo orginalniji od DA. Zaboga, pa recimo skoro sve u vezi Quariana, njihove lutajuće flote i Getha je iskopirano iz Galaktike. Jadni biodronovi toliko vole i hvale taj deo lorea.
    :)
    BW jednostavno nije sposoban da osmisli originalan svet i lore.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!