30. sij 2012.

Najavljena igra Inversion


Namco Bandai Europe i razvojni tim Saber Interactive najavljuju Inversion, akcionu igru sa pogledom iz trećeg lica, namenjenu za 1-12 igrača. Autori nas pozivaju da zaigramo kao David Russel, koji se zatekne u sred rata kad njegov mirni gradić okupira neprijatelj. Njegova ćerka nestaje a uobičajeno naoružanje je gotovo neupotrebljivo, tako da je prinuđen da sa partnerom po imenu Leo Delgado izađe na crtu protivnicima i nauci - spreman da prkosi i samoj gravitaciji, ako je potrebno.










Važne osobine:
- Promenljiva gravitacija i upravljanje gravitacijom
- Sistem zaklona i stvaranja sopstvenog zaklona
- Uništiva okolina

Kako vam se čini?
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Zar nije ono Namco najavio i Dark Souls za PC? Izgleda da konačno počinju da podržavaju PC, do sada su nas izbegavali.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hm, vidim samo ove tri PC igre kod njih u spisku za 2012: Inversion, Race Injection i RIDGE RACER Unbounded. Moraću da proverim ko radi Dark Souls i za koje platforme.

    OdgovoriIzbriši
  3. Dark Souls još uvek nije potvrđen za PC, mada postoje dobre šanse jer je peticija PC igrača privukla pažnju Namco-a. Menadžer za odnose sa zajednicom je nakon razgovora sa šefovima poručio PC igračima da su pridobili njihovu pažnju i da je sve u rukama nas igrača. Peticija ima trenutno 83,222 potpisa:

    http://petitionbureau.org/DarkSoulsForPC

    OdgovoriIzbriši
  4. Poznata mi je peticija, samo kažem u zvaničnoj tabeli još nema ni pomena, a pitanje ko će raditi konverziju, da li razvojni tim ili će biti unajmljen neki specijalizovani tim za portovanje.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ovi screenshotovi ko da su sa Playstationa 2...

    OdgovoriIzbriši
  6. Meh. Meni se učinilo da su zvanično najavili PC verziju. Ove peticije retko kada daju rezultate. Mada, 80.000 potpisa za manje od mesec dana je ogroman broj za ovakvu peticiju, ona za Diablo 3 artstyle je jedna od poznatijih a nije stigla ni do 70 hiljada posle mnogo više vremena.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!