29. sij 2012.

Najavljena igra, A Walk in The Dark


Mladi nezavisni Portugalski tim Flying turtle radi na interesantnoj igri. A Walk in The Dark je mračna fantazijska bajkica. Ne želeći da bude zatvoren između četiri zida non stop, crni mačak Bast izlazi u obližnju šumu sa svojom gazdaricom Arielle. Kako su sve mačke radoznale, tako je i Bast bio kada je slučajno srušio drevno kamenje odakle je izašlo nešto mračno. Duholiko stvorenje mu grabi gazdaricu, na njemu je da je spase.












Mračan fantazijski svet, platformska skakalica u kojoj se krećete kao mačka, te prelepa priča propraćena vrsnim soundtrack-om su odlike ovog naslova. Zbog tamnije pozadine sveta, često nećete biti u stanju da ustanovite šta se to tamo nalazi, ali će vas instinkt navesti da izbegavate. Očekujemo da se pojavi ove godine.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Fina muzika, zanimljiva pricica, lepa grafika,... ova igra stvarno obecava. Svidja mi se kako izgleda ovo "nesto mracno".

    OdgovoriIzbriši
  2. Da, kao moj zubar pre 10 godina xD

    U trejleru se pojavljuje i klinka, nešto mi govori da ćemo i nju kontrolisati u igri.

    OdgovoriIzbriši
  3. Jel liči još nekome ova mačka na one "egipćanske" (za razliku od pasa, za mčake nisam stručnjak, pa se nadam da shvatate šta hoću da kažem :D )?

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!