26. sij 2012.

Nordic Games objavljuje Alan Wake za PC

Nordic Games, deo grupe Nordic Games Holding AB, danas je objavio da je potpisao ugovor sa razvojnim timom Remedy da objavi PC izdanje psihološkog trilera Alan Wake. Igrači koji kupe "kutiju" odmah će dobiti i oba DLC-a, "The Signal” i “The Writer”. U narednim danima biće poznato i vreme kada bismo mogli da očekujemo igru u prodaji.


Evo je i HD sličica iz PC verzije, odmah kao pozadina za radnu površinu računara!

Za one koji nisu upoznati sa igrom Alan Wake, evo kraćih informacija o priči i osobinama:

U ovom psihološkom trileru koji se fokusira na priču, igrač preuzima ulogu gospodina po imenu Alan Wake. On je nagrađivani pisac kojeg privremeno muči autorska blokada, pa se povuče u nekakav miran gradić kako bi povratio koncentraciju. Avaj, ni mali gradovi nisu što su nekad bili, nesrećnom Alanu nestane žena! Tamo-vamo, igra je nalik na napetu TV-seriju, sa mnoštvom filmskih scena, niskih uglova kamere, mračnom pozadinom i uopšte, atmosferom ukradenom iz serijala Alone in the Dark (stariji naslovi, ne onaj poslednji).

Osobine koje dižu cenu:
- Mračna i napeta atmosfera a realističnim pozadinama
- Filmski doživljaj
- Mogućnost vođenja više različitih likova
- Epizodni sadržaj
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Dobra slidža :)
    Očekujem da ovo bude jedna od top 3 igara za ovu godinu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš me interesuje koliko će ovo koštati. Igra je izašla za Xbox pre oko dve godine a nije se baš ni proslavila kod konzolaša. Sve preko tridesetak evra bilo bi preskupo, mogli bi da ubace i neki 25% popust za prvih nedelju dana na Steamu.

    OdgovoriIzbriši
  3. A daaaj, baš sam pre neki dan potrošio svoj 50% Nordic kupon za Painkiller Black (ne znam ni sam što sam kupio, već imam na GoG-u)
    Šalu na stranu, ovo jedva čekam da izađe. Prešao sam prva dva chaptera na Xkutiji i onda sam pauzirao iz nekog nepoznatog razloga. Forma igre je odlična, svaki chapter se završava kao epizoda serije (sve pohvale za muziku!) i usudio bih se da kažem da je Alan Wake bolji od Resident Evil igara. Ima šmeka za izvoz a i imerzivno je do bola, stvarno zanimljiv naslov.
    Veliki plus je što će DLCi biti besplatni. Ostaje samo pitanje cene, u mom slučaju to će odlučiti da li će Remedy dobiti moj novac ili cu nastaviti da igram Verbatim verziju na konzoli.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!