13. sij 2012.

Jagged Alliance: Back in Action, novi video

Gospode! Još jedna igra iz serijala "Zupčasti savez" ili kako moj drugar voli da kaže "Nazubljena koalicija". Ispada da ne možeš da pljuneš, a da ti pljuca ne padne na ostrvo puno plaćenika, diktatora, trgovaca robljem i slične žgamadije. Sve čekam da se dosete pa da sledeći "Reckavi pakt" bude smešten u Srbistan.

Zamislite to, osvajate okrug po okrug, ono krećete od istočne Srbije, zauzimate Miroč-planinu, pa onda Šumadiju, pa Mačvu... A, igra? Ma, neki Kalypso Media sad ima licencu i spremaju igru da bude u RTS-RPG-potezno-menadžersko-simulativnom fazonu. I tu je taj, kao trejler. Nego ček, da vam objasnim još malo o ovom osvajanju Pomoravlja...

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Rankiuse: Boss level, jagodinski akva park, objective- minirati tobogan. ;p

    OdgovoriIzbriši
  2. Dakle kopiraju neprevaziđene originale kao što su i rekli. Odlično izgleda!
    Još se sećam mog spremanja za ispit pre nekoliko godina, završim poglavlje pa odigram misiju. Položio sam ga sa ne baš zadovoljnom ocenom, ali vredelo je odigrati xD
    Jedva čekam.

    PS.
    Eh da je ovakav Fallout 3 bio...

    OdgovoriIzbriši
  3. Zamenili su jedan od najboljih poteznih sistema sa pausable real-time crapom. Najgore je što je ovaj shit u svemu ostalom čist rimejk JA2 ali izmenili su i upropastili najbolji, najvažniji deo igre.

    OdgovoriIzbriši
  4. Hmmm, ali u Fallout Tactics-u, na primer, taj real time sistem je bio skroz OK.
    Ako sam dobro razumeo, biće pauza na space dugme da izvršimo naredbu. To je sasvim dovoljno. Plus, ako AI dobro prati ranije zadate komande ne bi trebalo da bude većih problema. Jeste da je potezno igranje potpisno, ali sa uživanjem sam igrao FOT i u realnom vremenu. Često čak tako, radije nego potezno. Dok god to bude napravljeno kako treba.

    Evo ti i primer.
    Ako neki tvoj lik započne akciju ili ga vidi neprijatelj, a ostatak tima pretražuje ili bunari ko zna kakav predmet ili plen na drugom kraju mape, zar nije lakše da u realnom vremenu dotrči pojačanje dok se ovaj štiti od naleta baruta čučeći u zaklonu? U suprotnom bi to bilo 10 poteza, manje-više sličnih, a to je uvek umelo da smori.

    OdgovoriIzbriši
  5. Likovi sa RPS nisu bili bas zadovoljni onim sto su odigrali. Ne verujem da ce ovo biti bolje od mnogih istocnoevropskih klonova, kopija koje smo dobijali tokom godina. Da bar igru razvija neki ozbiljniji tim.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!