18. sij 2012.

Odložen Max Payne 3

Ma jes' kao nije odložen nego su objavili datum kada će se igra pojaviti. Uzalud im te "pi-ar" vratolomije. Kako god okreneš, matori Maksa se neće pojaviti (za PC) pre juna. Ma, važi, zvanični datum je 29. maj, ali to pišu samo da bi imao iluziju da je to još proleće. Kažeš sebi, a-ha, pa dobro, u maju, na proleće. To je kao ono 9.99$ nemoj da si naivan, Maksa stiže na leto, jun!

Lično mislim da će taj novi Oboleli Maks biti priličan krš. Mis'im, kao neka tečna akcija, realistično kreatnje, pucanje, šta već, lažu nešto kao ti kreneš, cimneš potez, a onda se sam dovrši, biće to polu igra polu animacija, pazite kad vam kažem. Još kad sam video slike, onako sve nekako kruto, Maksa drži pištolj k'o Mara bananu.  Ma daj, hejtujem sve ja to, jedini pravi Maks Pejn bio je prvi!
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Bice ovo dobro. Jedino sto mi se ne svidja je Maxov novi izgled. Izgleda da skoro svaki muski glavni lik u igrama danas mora da bude celav i nabildovan, svi ko da su bliza rodbina Heavyja iz TF2. Ostalo mi je super, cak su i likovi iz Remedyja prezadovoljni sa onime sto je Rockstar napravio. Meni se sidja i promena okruzenja i tona, onaj Frank Miller je smorio sve zivo. Bilo je kul u prve dve igre ali nema smisla to ponavljati u nedogled.

    OdgovoriIzbriši
  2. Biće dobro slažem se, samo dok izađe...
    Živo me zanima koliko su ga promenili. Man on Fire je super film, ali Denzel i Maksa su nebo i zemlja.

    OdgovoriIzbriši
  3. Sto se mene tice ne treba da izlazi uopste!!!

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!