28. velj 2012.

Alan Wake dobija kolekcionarsko izdanje

Nordic je izjavio da će Alan Wake Collector's Edition imati čak četiri diska! Osim DLC paketa biće dostupni i Making of Alan Wake, Making of a Thriller pa i pesma "War" Poets of The Falla-a. Digitalna verzija se pojavila na Steam-u 16. Februara, dok će naslov u maloprodaji biti dostupan od 2. Marta. Da vidimo mi te cene prvo i šta se nudi!

Special Edition:
  • Premium paket
  • Disk 1: Igra sa oba DLC-a, The Signal i The Writer
  • Disk 2: OST sa 13 traka (Audio-CD)
  • 6 razglednica sa scenama iz igre
  • Manual
  • 1 poster (štampan obostrano)
  • 7 nalepnica sa scenama i likovima iz igre

Collector's Edition:
  • Premium paket
  • Disk 1: Igra sa oba DLC-a, The Signal i The Writer, a pored toga disk sadrži i posebne komentare i razgovore sa autorskim timom
  • Disk 2: OST sa 13 traka (Audio-CD)
  • Disk 3 i Disk 4 su tu kao bonusi: History of Remedy, Making of Alan Wake, Making of a Thriller, spot "War" od grupe Poets of the Fall, svi trejleri za igru, Storyboard (koncept art takođe), sve u video formatu.
  • The Alan Wake Files: 144 stranice o Alan Wake-u i događajima u mestu Bright Falls koje je sastavio izmišljeni autor Clay Steward (bez korica, štampa je ista kao i za Manual)
  • 6 razglednica sa scenama iz igre
  • Manual
  • 1 poster (štampan obostrano)
  • 7 nalepnica sa scenama i likovima iz igre
Specijalno izdanje koštaće oko 35€, a kolekcionarsko oko 40€. Na Steam-u je definitivno najjeftinije pazariti, ali ko hoće fizički dokaz imanja igre dobiće uz nju i mnogo dodatnih, vrednih stvari.



Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 11:

  1. Bez razmišljanja bih nabavio collector's edition. Ne toliko zbog diska 3 i 4 koliko zbog štampane verzije The Alan Wake Files.
    Za sad jedina igra koju bih voleo da imam u kutiji na polici.

    OdgovoriIzbriši
  2. E baš sam hteo da napišem nešto o ovoj igri i Remedyju u komentarima za MP3 trailer ali zaboravih... Igrao sam do kraja treće epizode i nisam hteo da igram dalje. Igra je totalni fail kao pucačina. Kada skloniš tamu sa onih takena nema nikakve veze u koji deo tela pucaš. Tri pogodka iz pištolja za one obične nema veze da li pucaš u nogu ili u glavu, za one jače više metaka ali za svaki tip tačno određen broj pogodaka za svako oružje. Fail, kao da igram igru staru petnaest godina. I npr nema da tokom cele igre raspoređuješ baterije i municiju već na kraju svake epizode izmisle neki razlog da Alan ostane bez svega što nađe pa onda u sledećoj epizodi opet tražiš od početka baterijsku lampu, pa revolver, pa jaču lampu, pa pušku itd... Igra po atmosferi najviše pokušava da imitira Resident Evil 4 ali u tom delu failuje, nema potrebe da paziš na zalihe i da brineš da li ćeš ostati bez municije i zato jednostavno gubi svu napetost. Na par mesta čak postoje sanduci sa neograničenom municijom za revolver, samo pokupiš iz njih municije dok ne napuniš do kraja, ima takvih sanduka i za puške. Ne mogu da verujem da je igra razvijana pet godina. Ako mene pitate sva sreća pa oni ne rade na MP3, ja mislim da ih je vreme pregazilo...

    OdgovoriIzbriši
  3. Sva sreća te tebe ne pitamo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Danas sam završio prvi prelazak, trebalo mi je oko 16 sati sa oba DLC-a. Fantastična stvar. Smetala mi je samo niska rezolucija i loša facijalna animacija u cinematicima. Odavno nisam video noviju igru u kojoj prerenderovani cinematici izgledaju lošije od in game grafike. To je jedina veća primedba. Igra inače izgleda neverovatno dobro.
    Takođe, ovo:
    http://www.youtube.com/watch?v=7M1k1tgq87g
    Deo igre u kome ide ova numera je čist awesomness.

    OdgovoriIzbriši
  5. @Predrag Mihajlovic

    Moje misljenje je da si se nalupao za medalje ali svako ima pravo na svoje misljenje. Po meni je igra fantasticna i ja sam imao situacija gdje sam nestao bez municije pa sam morao da se snalazim. Atmosfera u igri je fantasicna i prica je takodje jako dobra. Alan Wake je odlicna igra za raliku od danasnjeg smeca koje izlazi i ja je iskreno preporucujem svima.

    OdgovoriIzbriši
  6. @Astaroth
    16 sati? Jel to malo ili puno za Alana? Meni izgleda malo, očekivao sma bar 20 :(

    OdgovoriIzbriši
  7. @dex3108
    To jeste moje mišljenje a mišljenje je uvek subjektivo i to važi za svakoga. Ali činjenica je da se igra nije ispunila očekivanja ni po prodaji i ni po ocenama. Samo milion i kusur prodatih igara i metascore jedva iznad osamdeset (ima i dosta baš loših ocena) je slabo za današnju AAA igru. Još gore ako se zna da je igra razvijana pet godina... Dakle ono što sam napisao je moje mišljenje ali rekao bih da je više nas koji smatramo igru za veliko razočarenje nego vas koji je predstavljate kao fantastičnu...

    OdgovoriIzbriši
  8. @Link_Pain
    Sasvim je dovoljno, cak mozda i vise nego sto treba. Alan i nije smeo biti biti nesto suvise dugacak jer bi izgubio svu onu napetost sto cini pricu dobrom.

    Mada svi oni dlc'ijevi i popune neku rupu oko logike u toj njegovoj suntavoj glavi ali i dalje daleko je od shvatljibvog. Al opet igra je za medalju

    OdgovoriIzbriši
  9. Predrag Mihajlović,
    Slažem se da igra ima dosta mana, ali zaboravljaš da to nije "današnja AAA igra", već port konzolne AAA igre iz 2008. godine. Sama činjenica da podržava HD rezolucije i razne druge stvari koje nisu bile dostupne u originalu je pohvalna (većina portova ne dozvoljava ni remap komandi bez eksternog programa). Inače, PC verzija je u 24 sata otplatila svoju izradu, sve posle toga je čista zarada, a u vrhu je prodatih naslova na Steamu i dan-danas.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ovaj Collectors edition samo duplo skuplji, a donosi tonu stvari.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!